• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
plumber - специалист
Е да де.Ако е централно ама :) Щот човека не каза нищо за централна топла вода та заради тва питам :)
vidrata - специален-специалист
Той човека дори не е казал за кви щрангове става въпрос.Аз просто питах Тайм за цената.Може би съм оставил в теб грешни впечатления.Друг път ми вервай бре градски.
Аз мисля че е най-добре да се навият и горните и долните съседи.Ако са само едните се губи смисъла.Ако са навити горните добре ще се смени тръбата в плочата и няма да ти тече на главата ама като си направиш пода после ще ти се кърти ли като се навие долния след 1 год.Затова навивай и двамата ако трябва поеми им разходите.После ще мислиш как да си върнеш парите.Има начини.
iskar - напреднал
Блока е едроплощен куфраш 12-13 етажа.Това е боксонера като между кuнята и банята стената е двойна ( от гипсови блокове) където са инсталиранi разните там търби
dmi - специалист
iskar написа:
,
Когато имаме висок блок може ли да се сменът търбите само на един етаж и кои комшии требе да са съгласни тези отгоре или тези отдолу,
Това е голяма глупост да си смениш само твойте трръби. 1-во излиза скъпо и второ няма никакъв ефект!
dmi написа:
Това е голяма глупост да си смениш само твойте трръби. 1-во излиза скъпо и второ няма никакъв ефект!
Че е глупост е вярно .Че излиза скъпо- не повече от това да смениш и отгоре и от долу.Че няма ефект също е вярно.
pavkatay - майстор
ето какво е състоянието на тръбите в бетонната плоча, т. е. смянята без влизане в съседите е безпредметна , защото тръбите, които не са в плочата могат да изкарат още ПОНЕ 30 години. имам и още снимки. а тръбите си ги смених сам , защото 40 дена чаках МАЙСТОР с главно "м'", че даже ги смених на един етаж под мен и на три над мен за един ден . струваше ни по 75 лв на апартамент за материали. труда , инструмента и ядовете бяха за моя сметка, ама съм доволен, че стана, а на съседите, дето им спестих по 200 лв -майната им :finga:

Прикачен файл

P1010128.jpg
P1010128.jpg (93.84 KиБ) Видяна 2092 пъти
pavkatay написа:
че даже ги смених на един етаж под мен и на три над мен за един ден . струваше ни по 75 лв на апартамент за материали. труда , инструмента и ядовете бяха за моя сметка
Ей КОЛЕГА от такива като теб ще останем без работа бре. :lol:

Шегувам се ,само така =D> .
pavkatay - майстор
ей , братленце без пари само първия път. после мериш 20 см. под челото и режеш :-D
Така Павка така :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Смена на щранговете за вода" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: