• 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 92
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
LyuboS - напреднал
Паякът е отвътре , понеже не искаше да излезе сам се наложи да разглобя пералнята, щото жената пощръкля.

Прикачен файл

IMG_20161226_232309 (800x600).jpg
LyuboS - напреднал
Жив си беше и си пълзеше .
Lisko - майстор
Днеска гледам една от пласмасова кофа съм забравил на двора пълна с вода и водата замръзнала през нощта. Обърнах я да видя какъв леден цилиндър се е получил. За мое учудване се оказа че отдолу има вода, и само дъното не е замръзнало, а отстрани са се образували ледени стенички. Получи се леден съд с вода вътре.

Цъкни тук за видеоклип

Прикачен файл

ledenakofa.jpg
hidrazin - майстор
Това го играя редовно с кофата за вода на кучето... :-D
:partyman:
marian1 - майстор
а при мен, бутилката с бяло вино ( нова неотворена ) се отвори самичка ....
Гледам на терасата някаква коркова тапа, и почвам да благославям съседите, че си хвърлят буклука по терасата ми - за всеки случай поглеждам шишетата навън - заредени да са студени - шишето с к кола ( наполовина пълно) - до -11 не беше замръзнало :? погледнах шишето с вино - и в първия момент, не разбрах, защото течността се беше надигнала наравно с гърлото :lol: и не се разбира че няма капачка защото и течността около гърлото изгледжа черна като опаковката ... но викам си, я да видя дали и то е замръзнало и О...чудо, някой го отворил.... :lol: :lol: :lol: :lol: чак после свързах нещата :shock: :? :lol: :lol: :lol: :lol:
Chefo77 - майстор
Lisko написа:
Днеска гледам една от пласмасова кофа съм забравил на двора пълна с вода и водата замръзнала през нощта. Обърнах я да видя какъв леден цилиндър се е получил. За мое учудване се оказа че отдолу има вода, и само дъното не е замръзнало, а отстрани са се образували ледени стенички. Получи се леден съд с вода вътре.
Нали знаеш защо се е получило така? Поради същата причина водоемите замръзват изключително рядко зимата.
nikolovvd - майстор
Във Видин вече се постопли с 10 градуса. От -18 сутринтта вече е -8! :lol:
Валериус - специалист
Гледам, че ви спират и корабоплаването, че корабите да не ви пречат като си плувате из Дунава до островите! :-D
nikolovvd - майстор
Не бе, ще развалят ледената пързалка, че иначе трябва да ходим до Крайова, а така ще може да се пързаляме спокойно. :)
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 92

Тема "Собствени снимки..... "NO COMMENT"....." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: