Обади се имам десетина вида ракия от много реколти и години. Кайсиева, сливова, джанкова, гроздова, джиброва, от арония, крушова, дюлева, черешова, вишнева. 

stelibg написа:Ако наистина не може да изкара 5 дни без да си забрави часа (да изхаби батерията), значи софтуерът е много недодялан! [/quote написа: Харесвам горелката на Грейко. Но запазването на часа за толкова кратко време наистина е малоумие. Напълно възможно е да отпадне напрежението за по-дълго време (май и сега има населени места без електричество), и ако има технически неграмотни потребители, или по-възрастни хора ще изникне проблем. Няма пускане.Стели, бъркаш са и ти. Верният час има отношение само и единствено ако искаме горелката да работи от......Часът, до.................Часът. Иначе си стартира без ядове, но не е за неграмотни потребители, а възрастни има и по окумуш от нас.
Второто недомислие е гасене при наличие пламък в suspend, но това е дискутирано. Всеки я лъже, както знае.
Бат Диди написа:Лекооооооо, само за пещерняци с горелки Грейко.gnt69 написа:Обади се имам десетина вида ракия от много реколти и години. Кайсиева, сливова, джанкова, гроздова, джиброва, от арония, крушова, дюлева, черешова, вишнева.Май май, ще трябва да се запознаем![]()
![]()
ако важи поканата и за други де.
Трифон П.Трифонов написа:А за фенове?Бат Диди написа:Лекооооооо, само за пещерняци с горелки Грейко.gnt69 написа:Обади се имам десетина вида ракия от много реколти и години. Кайсиева, сливова, джанкова, гроздова, джиброва, от арония, крушова, дюлева, черешова, вишнева.Май май, ще трябва да се запознаем![]()
![]()
ако важи поканата и за други де.
filmatoplo написа:Филме,кое от предишната снимка дегу.....консумираш?Сега ще видя датата дали мина в 2017 г.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: