• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
fbr написа:
Трифон П.Трифонов написа:
Андро е прав за съдинката,
Ама защо е прав ми кажи. Иначе, вяра без аргументи е религия.
Обезвъздушителят е най високо на консуматора, оти въздуха бега нагоре. Те така и по малко грешното е разширителния съд да е на топлото.
Написах го,не заради тебе, а заради незнаещите.
Вярата и религията..........тва е друга тема. Щом търсиш аргументи , още не си си задал въпроса за смисъла на.............
fbr - майстор
.
Обясни още на незнаещите, как въздуха от снимката на 1-ва страница, дето бягал нагоре, ще слезе от горещия колектор по тръбата до пода, а пък после ще бяга нагоре.
fbr написа:
.
Обясни още на незнаещите, как въздуха от снимката на 1-ва страница, дето бягал нагоре, ще слезе от горещия колектор по тръбата до пода, а пък после ще бяга нагоре.
ФБР, Толкова си таен, че и аз не съм сигурен дали ще ме разбереш.
andro440 - майстор
системата на колегата и трябва само едно да следва ето тази схема ,за която говоря ,не разбирам защо ,след като някой не може да помогне ,само спами и пише глупости
Прикачен файл:
Без име.png
Без име.png (37.92 KиБ) Видяна 1491 пъти
andro440 - майстор
незнаещите да почетат малко ,вместо да спамят
fbr написа:
.
fbr - майстор
Човека е една обикновена дроб. Числителя е мненията на останалите за него, а в знаменателя е мнението му за себе си.
andro440 - майстор
не ми пречи да си пия ракията ,,че като те чета ми спира мерака -нищо съществено не каза
fbr написа:
Човека е една обикновена дроб. Числителя е мненията на останалите за него, а в знаменателя е мнението му за себе си.
fbr - майстор
Щом така смяташ.
andro440 - майстор
не се сърди ,но ти никакво предложение не даде ,на човека системата да се подобри ,,
fbr написа:
Щом така смяташ.
kozl - майстор
andro440 написа:
системата на колегата и трябва само едно да следва ето тази схема ,за която говоря ,не разбирам защо ,след като някой не може да помогне ,само спами и пише глупости
Изображение
А ти какво си надраскал :? Поставил си байпас на входа и изхода на камината. И какво ще помогнеш с това. Ще намалиш дебита през камината за сметка на байпаса и така камината ще заври още по-бързо. И това наричаш помощ :shock:
Предполагам в тези камини не е добро обтичането по цялата топлообменната зона и има участъци, които прегряват и камината генерира газ (пара). Предложих решение, с което да е възможно отвеждането на тази пара извън отоплителната система. Е то зависи и какъв ще е дебита на парата, защото като стане по-голям от възможностите на обезвъздушителя и пак газ в системата.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12

Тема "Камината ври при 65 градуса" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: