Що бе, аз съм на биг бег и си ми е удобно. Стига да имаш условия за съхранение. Камиона ги стоварва с кран пред котелното и с палетна количка си ги вкарвам за нула време. После с кофите гребеш и това е. Само цената е важна. 

VLADO66 написа:Търсих миналата година слънчоглед в и около София, но намерих само в биг бег един тон на 220лв.Не мерси.И аз търсих, но намерих само в Суходол. Чамовите свършват, мисля пак да взема слънчоглед от Суходол.
LazarGanev написа:Що бе, аз съм на биг бег и си ми е удобно. Стига да имаш условия за съхранение. Камиона ги стоварва с кран пред котелното и с палетна количка си ги вкарвам за нула време. После с кофите гребеш и това е. Само цената е важна.На мене не ми е удобно с биг бег. Иначе с русенските производители се познавам. И на тях им е проблем опаковането в торби по 15 кг.
andy_forresite написа: Да имах твоята горелка ...Можеше да я имаш, а и сега можеш. Малко скъпо ще ти стъпе недоверието и предоверяването - ама както и да е.
n.ganev написа:Ма аз не съм го спестил - пак си го гътнах между редовете, щот Анди обеща да прати друг. Ма после се отметна и каза, че не питал за себе си, ами зарад Миро. Сега останах на сухо, ма нищоLazarGanev, Как сътвори толкова нещо Ва Брааат. За туй време дето си отделил за писания и обяснения щяхме да гътнем цял билник с вино Ва Браааат.
LazarGanev написа:Що бе, аз съм на биг бег и си ми е удобно. Стига да имаш условия за съхранение. Камиона ги стоварва с кран пред котелното и с палетна количка си ги вкарвам за нула време. После с кофите гребеш и това е. Само цената е важна.Ако има място и в котелното за такова нещо, може да зареждаш 2-3 пъти в годината :
Прикачен файл
st1nki4a написа:Колеги някой пробвал ли е как се държи горелката вързана на генератор на ток? Аз съм с Грейко Експерт 30 и РБ 30 и си мисля за варианта при аварии на енергото да купя един генератор и да не му мисля.Вентилатора се вглупва - спира на малките проценти в повечето случаи под 50%. Е зависи какво подава генератора. Миналата година един клиент си прецака дисплея с 268V от генератор. Разбира се гаранция - ЙОК.
n.ganev написа:мислех да си купувам и аз генератор сега като чета това се чудя какъв и от къде, щото явно не всеки ставаst1nki4a написа:Колеги някой пробвал ли е как се държи горелката вързана на генератор на ток? Аз съм с Грейко Експерт 30 и РБ 30 и си мисля за варианта при аварии на енергото да купя един генератор и да не му мисля.Вентилатора се вглупва - спира на малките проценти в повечето случаи под 50%. Е зависи какво подава генератора. Миналата година един клиент си прецака дисплея с 268V от генератор. Разбира се гаранция - ЙОК.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: