Трифон П.Трифонов написа:Наздраве, Бат Диди! Дърта риба нема, ма зеленяци като мене бол.Тъй тъй аз пък слагам в буркани, наздраве и да тренираш, че наближава именния ден
Тая година обърках бялото, та го харча да не са фърля.

Трифон П.Трифонов написа:Наздраве, Бат Диди! Дърта риба нема, ма зеленяци като мене бол.Тъй тъй аз пък слагам в буркани, наздраве и да тренираш, че наближава именния ден
Бат Диди написа:Тренирам я, няма са давам, ма с бялото. Червеното вардя за тогас.Трифон П.Трифонов написа:Наздраве, Бат Диди! Дърта риба нема, ма зеленяци като мене бол.Тъй тъй аз пък слагам в буркани, наздраве и да тренираш, че наближава именния ден
payov написа:От 94г. позвам този котел на дърва и въглища от мина Черно Море край Бургас,котела е направен по чартежи от едно списание Направи си сам,по онова време нямаше нищо за локално водно отопление ,даже чигунени радиатори беше трудно да се закупят нохви,камоли помпи,горелки и др.Изкарвах зимато с около 6 тона въглища около 2 куб. дърва.Виж сега младеж, това е мое мнение, аз знам че котела ти е многооо юбаф, толкоз години те е топлил, цял кораб въглища е изгорил, направен е от желязо може би от комунизма/ убави времена бяха/ когато имаше действащо БДС, ама како како на колко години е ехееее аз не мога да изпия толкоз ракиджос за един месец вайй .
gnt69 написа:Остави ги тез полските то имаше тема за костражева прехвалена която се задръстваше през час. То не бяха не знам какви керамики в горивната камера то не беше чудо. Ама не ще да гори хубави пелети да не говорим за пепеляви. Аз може нещо да съм предубеден ама нищо полско не ща у къщата си. Не ми харесват като нация.Това зеленото си е боклук както и българския вариант макар че костражева сега направиха горелка с плъзгаща скара.Нали споменах за проблема при "x revo" то също мисля че е полско. А бе и те лъжат.Но произвеждат и продават.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: