• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 19
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Огъня в клипа камерата го е направила като в кримиковци ,а в действителност си е нормаен пламък.Казаха, че гори всякакви пелети но при нас няма слънчогледови.Бяха два вида ,като едните бяха с кора 355лв а тези само дърво 380лв.При положение ,че последните въглища миналата година взехме за 360лв взехме по-скъпите.Имахме правен котел от 1981г. и сме горели какво ли не.въглища,пепел примесен с лайна от прасетата,асвалтна хартия от изолации на покриви,гуми ,горими части от автомобили и стари телевизори знам каква мъка беше.сега съм събрал два пелетни чувала с пепел от всичките към 150 изгорени до сега.И накрая се сещам за думите на жената на попа "направо ще се родите " и беше права!
шоп - майстор
payov регистриран на 09.01.2017 в 10,52 с 5 мнения
Ping Pong регистриран на 09.01.2017 в 6.22 с 5 мнения
detelin 63
регистриран на 10.01.2017 в 10.52 с 5 мнения

Вижте сега, нито си(сте) първия, нито последния. На мен ми омръзна от реклами. Обикновенно на пелети.

Не се прави така реклама. Напротив правите си антиреклама. Казвам Ви го приятелски, като професионалист по реклама и маркетинг и интересуващ се от топлотехниката, направо фен на отоплителни и соларни самоделни системи.

Един пита-друг доразпитва-трети се явява доволен потребител....ми не става така. Хората малко или много са мнителни и не са слепи.

Въпреки, че подкрепих горелката не съм убеден, че с този антимаркетинг ще наберете клиенти. Един продукт, може и да е много добър, но ако не се представи на потребителите в благоприятна светлина-умира.
Успехи!
4799inpl64 - специалист
detelin63 написа:
Огъня в клипа камерата го е направила като в кримиковци ,а в действителност си е нормаен пламък.Казаха, че гори всякакви пелети но при нас няма слънчогледови.Бяха два вида ,като едните бяха с кора 355лв а тези само дърво 380лв.При положение ,че последните въглища миналата година взехме за 360лв взехме по-скъпите.Имахме правен котел от 1981г. и сме горели какво ли не.въглища,пепел примесен с лайна от прасетата,асвалтна хартия от изолации на покриви,гуми ,горими части от автомобили и стари телевизори знам каква мъка беше.сега съм събрал два пелетни чувала с пепел от всичките към 150 изгорени до сега.И накрая се сещам за думите на жената на попа "направо ще се родите " и беше права!
Откьде си ,колега
payov - специалист
Заявявам на всички участници в този форум, че не съм рекламно лице,не съм производител , с не монтирам и не ремонтирам пелетни горелки. Както в началото писах че проявих интерес към този модел защото ми видя че най лесно може да се постави на моя самоделен стар котел.БЛАГОДАРЯ на всички които ми дадохте по някоя и друга информация. От тук на татък само ще следя темата.Бъдете здрави.
Здравейте!Аз съм от гр.Оряхово.Включих се защото имам такава горелка.Вече казах ,че мразя рекламите .Трябваше ми горелка,видях тази имах толкова пари и я взех.В момента друга няма да взимам.То е същото като с колата и с жената-Има много и се хубави и добри , ама няма как да вземеш всичките.И аз съм до тук.Просто няма повече какво да кажа ,защото неразбирам нито от горелки,нито от реклами,а само малко от риболов и то на плувка!Чао!
Последна промяна от detelin63 на чет яну 12, 2017 10:35 am, променено общо 1 път.
benimm8808 - специалист
То лесно може да се рязбере дали стой един и същ чивек зад прифилите или поне дали са от едно и също място,но трябва модератор да се намеси у да види IP.
filmatoplo - майстор
Бг Мама 2 ,там маркетинга е такъв , лошото е че там се рекламира и лекарства.
andy_forresite - майстор
Имаме човек от Оряхово с грейко, който при желание би могъл да ти донесе за проба слънчогледови пелети и да споделиш резултата ... ако желаеш разбира се.
Риболовът на плувка е най-интересен. Шансът някой рибок да отнесе въдицата е много по-малък.
Ping Pong - напреднал
Здравейте и от мен .Не бях влизал няколко дена защото рина сняг, но гледам че е станала интрига. Много се радвам на Шопа и на специалиста, че са ни издигнали в ранг рекламни лица ако дадат и по някой лев няма да е лошо. Както вече писах нямам такава горелка и затова ме интересува защото при нас има и слънчогледови пелети на сносни цени, та да си дойда на въпроса гори ли подяволите слънчогледа и как се държи въобще ,а щях да забравя пелетите от слънчоглед са 8ца
И тримата сте на линия едновременно.
Разцъквай си профилите-тука има, тука няма!
Ако греша, ще ми простиш.
Оооооп, готово. Детелин и Пайов заглъхнаха.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 19

Тема "Отзиви за пелетна горелка РМ 30" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: