Огъня в клипа камерата го е направила като в кримиковци ,а в действителност си е нормаен пламък.Казаха, че гори всякакви пелети но при нас няма слънчогледови.Бяха два вида ,като едните бяха с кора 355лв а тези само дърво 380лв.При положение ,че последните въглища миналата година взехме за 360лв взехме по-скъпите.Имахме правен котел от 1981г. и сме горели какво ли не.въглища,пепел примесен с лайна от прасетата,асвалтна хартия от изолации на покриви,гуми ,горими части от автомобили и стари телевизори знам каква мъка беше.сега съм събрал два пелетни чувала с пепел от всичките към 150 изгорени до сега.И накрая се сещам за думите на жената на попа "направо ще се родите " и беше права!
payov регистриран на 09.01.2017 в 10,52 с 5 мнения
Ping Pong регистриран на 09.01.2017 в 6.22 с 5 мнения
detelin 63 регистриран на 10.01.2017 в 10.52 с 5 мнения
Вижте сега, нито си(сте) първия, нито последния. На мен ми омръзна от реклами. Обикновенно на пелети.
Не се прави така реклама. Напротив правите си антиреклама. Казвам Ви го приятелски, като професионалист по реклама и маркетинг и интересуващ се от топлотехниката, направо фен на отоплителни и соларни самоделни системи.
Един пита-друг доразпитва-трети се явява доволен потребител....ми не става така. Хората малко или много са мнителни и не са слепи.
Въпреки, че подкрепих горелката не съм убеден, че с този антимаркетинг ще наберете клиенти. Един продукт, може и да е много добър, но ако не се представи на потребителите в благоприятна светлина-умира.
Успехи!