• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 19
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Ping Pong - напреднал
Ще ме извиниш и ти ама с глупави хора нямам намерение да споря :yawinkle:
andy_forresite - майстор
Малко е странен, но определено не е глупав. Без обиди, става ли :)
Детелине, в събота ранен след обяд мисля да се вейна към Оряхово. Да направим клип как гори и да похвалим горелката ако заслужава, какво ще кажеш?
payov - специалист
от benimm8808 » чет яну 12, 2017 7:26 am
Re: Отзиви за пелетна горелка РМ 30
То лесно може да се рязбере дали стой един и същ чивек зад прифилите или поне дали са от едно и също място,но трябва модератор да се намеси у да види IP.

Нека някой да ни провери ИП и да се приключи с тези обвинения и нека да ги копира в темата да стане ясно че сме от различни градове а такива които търсят да се заяждат мисля че нямат място в моята тема
Ping Pong - напреднал
Извинявам се на колегата но чаках отговори а получих обвинения за световна конспирация
И аз случайно попаднах на темата, като търсех решение на проблема с горелката.
Историята е следната:
Аз и двама приятели Мариян и Владислав си закупихме въпросната горелка за да топлим офиса.
Още на 2 ден блокира механичното почистване и от фирмата обвиниха пелетите, че са имали камъни.
След молби по телефона дойдоха след 10 дена да "оправят" нещата.
Горелката работи още 15 дена и се повреди. Само странни символи на дисплея и ни вопъл ни стон.
Дойдоха след 2 дни взеха я и ни я върнаха поправена след седмица. Предупредиха ни, че това ни бил последният ремонт,, защото имали много поръчки и нямало да се занимават с нас.
След още няколко дни пак нещо явно блокира и замалко да се запалим.
Сега сме им я пратили по куриер, но отказват да я приемат.
За съжаление нямаме документи за покупката, защото ни забаламосаха, че след няколко дни ще дадът фактура (не им работил касовият апарат) и естествено сега се крият и отмятат.

Та съвета ми е ако някой се излъже като нас да внимава много с тях.
Извинени сте и прощавайте!
Дайте снимки, клипчета, какво гори, как, да видим как работи!
Ако е добра, да препоръчвам, че близки и познати ме ползват за съветник.
Ping Pong - напреднал
Е можело значи все пак научихме нещо.Да изискваме фактура и писменна гаранция.Ако някои поиска да си я купи
1115 - специалист
Gpoint1 написа:
И аз случайно попаднах на темата, като търсех решение на проблема с горелката.
Историята е следната:
Аз и двама приятели Мариян и Владислав си закупихме въпросната горелка за да топлим офиса.
Още на 2 ден блокира механичното почистване и от фирмата обвиниха пелетите, че са имали камъни.
След молби по телефона дойдоха след 10 дена да "оправят" нещата.
Горелката работи още 15 дена и се повреди. Само странни символи на дисплея и ни вопъл ни стон.
Дойдоха след 2 дни взеха я и ни я върнаха поправена след седмица. Предупредиха ни, че това ни бил последният ремонт,, защото имали много поръчки и нямало да се занимават с нас.
След още няколко дни пак нещо явно блокира и замалко да се запалим.
Сега сме им я пратили по куриер, но отказват да я приемат.
За съжаление нямаме документи за покупката, защото ни забаламосаха, че след няколко дни ще дадът фактура (не им работил касовият апарат) и естествено сега се крият и отмятат.

Та съвета ми е ако някой се излъже като нас да внимава много с тях.

Кофти работа, но това май се случва при горелките с механично почистване.
Или се заблуждавам?
В Русе при един приятел видях много добра горелка с механично подаване. Вместо шнек има бутало.
Гори перфектно слънчогледови и други пелети.
LazarGanev - "Велик майстор"
Движещи се части в зоната на горене - няма нищо по-естествено от това да се повредят, изкривят, счупят
Ping Pong написа:
Е можело значи все пак научихме нещо.Да изискваме фактура и писменна гаранция.Ако някои поиска да си я купи
Търсеше отзиви за горелката. По горе ги получи.
Ще си я купиш ли?
Аз вече не бих я препоръчал, освен ако не се убедя лично.
Моята я купих след яко четене. Е, имаше и много мнения.
Поръчах я, отидох с парите и даже видях същата, монтирана да топли жилището на дистрибутора.
Тука кой произвежда, кой продава.......Един тел. номер само.
Ам кък да са прижали човек?!!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 19

Тема "Отзиви за пелетна горелка РМ 30" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: