• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 19
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Не ми се занимава с глупостите ви. Ако някой наистина се интересува от работата на горелката и иска да си пише с човек, който наистина я ползва. Може да се обади на телефона на производителя http://pmtechnology.bg или да ми пише на v.lubomirov@gmail.com.
А вие продължавайте да си пишете измишльотини колкоси искате. Но от това горелките които вие "ползвате"да се разбира "продавате". Няма да станат по-добри.
Дерзайте
Ping Pong - напреднал
Някой няма ли да плюйне нещо че ми стана тъпо.То май само плюещите ще си остана в тая тема.Да ви имам и форума.Вие така ли започнахте в тоя форум като рекламни лица или още сте си така че не допускате никакви други мнения
gnt69 - майстор
Няма вече се изплюйме. Чакаме отзиви. :partyman:
Пинг-Понг, име не се гради така.
Сщо и имидж на фирма, ако ще и продукта да е SEL.
Ping Pong - напреднал
Аз не сам казал че се гради име така и не искам никого да убеждавам за качеството на някой продукт.просто искам мнения от хора който са се сбльсквали с нея.да чухте някой да хвали нещо .
Е, мнения нама. Поне за сега, като изключим мнението на лошото ченге.
Нека твоето да е първо!
Аз лично, няма да звъня на никого. Който го интересува, ще намери пътя.
шоп - майстор
Един приятелски-безплатен съвет от мен към всички новорегистрирани "колеги" пищещи в темата. Без значение дали задавате въпроси, отговаряте, плюете, обиждате, хвалите или защитавате... Ми съмнително е, мирише!!! Ами докарахре го до антимаркетинг и антиреклама. Платете си едни жълти стотинки, на когото трябва и всичко ще е потече по мед масло.
Представете си, че съм потенциален клиент и напиша сега или след 1 година в гугъл името на Вашата горелка!!!

Какво ще прочета? Ще ме привлечете ли? Или ще Ви подмина? Не сте монополистнали?

Аз бих постъпил по-умно...:-)
Ping Pong - напреднал
Шопе ние сме нови и не знаем кои взема пари от форума.кажи на кого да си платим.Много се забавлявам с консперативните ви теории.Явно бая гадове влизат тука за да се отнасяте така с новопостьпилите вьв форума. ПС. ОТ писане на простотии ме издигнаха в ранг помощник :-D
шоп - майстор
Ping Pong написа:
Шопе ние сме нови и не знаем кои взема пари от форума.кажи на кого да си платим.Много се забавлявам с консперативните ви теории.Явно бая гадове влизат тука за да се отнасяте така с новопостьпилите вьв форума. ПС. ОТ писане на простотии ме издигнаха в ранг помощник :-D
:-D на който и да дадете-всеки ще ги вземе:-)

Ако се бяхте регистрирали преди време и бяхте написали по 50-100 безсмислени и спамерски мнения дори в говорилнята вече нямаше да сте помошници, а майстори:-)

лесно щеше да стане заблудата.
Ping Pong - напреднал
Сажелявам че оспамихме темата на човека че и нищо не научихме.Вие сте си достатачно заблудени
Последна промяна от Ping Pong на пет яну 13, 2017 7:29 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 19

Тема "Отзиви за пелетна горелка РМ 30" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: