• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 19
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Шопе, и така ши ги изфащам, лесно е, особено като е плоско.
Ping Pong - напреднал
Силно се надявам да сте добри специалисти в някоя друга област.Защото това с хващането ви куца.Вьпрос>да не сте пенсионирани полицай
Ping Pong написа:
Силно се надявам да сте добри специалисти в някоя друга област.Защото това с хващането ви куца.Вьпрос>да не сте пенсионирани полицай
Не, действащи пожарогасители сме. Лесно беше да го разбереш, но за теб-компромис.
Тук съм,щото ми е хоби. Ти що чиниш тука, щом не намери дето го търсеше? Ако аз те дразня.....свободен си...
Ping Pong - напреднал
Тарся тва дет ти явно не го разбираш.стои си в темите дето са ти ясни..ТЕМАТА ТУК Е:ОТЗИВИ ЗА ПЕЛЕТНА ГОРЕЛКА PM 30
payov - специалист
Следя темата с интерес, но за жалост не получавам отговор на това, за което писах в нея. Освен интриги, заяждания и хапливи нападки от 'майстори' и 'специалисти' не видях нещо съществено. Благодаря на тези, които писаха адекватно и споделиха своя реален опит и познания. И въпреки всичко продължавам да търся информация за въпросната горелка.
Ping Pong - напреднал
Колега мен също ме интересува темата и за това с цената. На хапливи нападки я подържам на преден план дано някои да даде коментар
1115 - специалист
payov написа:
Следя темата с интерес, но за жалост не получавам отговор на това, за което писах в нея. Освен интриги, заяждания и хапливи нападки от 'майстори' и 'специалисти' не видях нещо съществено. Благодаря на тези, които писаха адекватно и споделиха своя реален опит и познания. И въпреки всичко продължавам да търся информация за въпросната горелка.
Ей човече, ако си искрен и наистина търсиш мнение (честно, съмнявам се) погледни изписаното в темата.
Аз лично никога не бих си купил горелка по телефона. Ще искам да я видя, пипна. Ще помисля...ще си поприказвам с хората очи в очи. Няма как да стане с телефон само, то това е все едно Продавалник, свърталище с хитрецити на дребно в 50% от случая. Това се опитваме да ти кажем.
Да не обидя и някой, но сайта им е правен с "ляв изпръзнал крак". Поне според мен, а аз не съм специалист в тази област и може да греша. Другото - появи се пич, работил в Натурела (съмнявам се) и познаващ собственика, че даже говорил с него. Еми да се регистрира и да драсне некой ред. Да питаме туй онуй, а то втори ден няма и следа от него.
Ping Pong - напреднал
Човече виждал сам я говорил сам с хората .Тарся и други мнения.не сам човек който не си проверява нещата.по сащата логика и недоволният се регистрира. С едно мнение
1115 - специалист
А тоя недоволния и той ми се вижда в кюпа. Чакам го да кресне всеки момент - " Страшни пичове са, смениха ми я с нова и ми върнаха 50% от парите". И той ми изглежда от "рекламния отдел" дето се регистрира тези дни тук.
Ping Pong - напреднал
Тва дет го пишеш сам го пропуснал
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 19

Тема "Отзиви за пелетна горелка РМ 30" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: