basket_baby написа:Ако питаш мен не махай нищо. Купи си пелети /във всеки регион има производители/ и ... не се тормози излишно. Разликата не е голяма ... всичко зависи каква партида ще улучиш. Закупените пелети лятото нямат нищо общо със същите през януари. Не мога да кажа нищо за твоята камина ...само ти пожелавам да яде всичко!!!kalin72 написа:Жалко, ако вече си я поръчал. За тия пари - 2700-2900 - има доста по-добри пелетни камини...Аз мога и да я махна до понеделник има време.... взимам я от човека,който ще прави инсталациите... даже му казах че същата печка я има за 2400лв в нета.... но той почна дами говори кой ще ми поддържа гаранцията и т.н. Мисълта ми е дали да мина на тези пелети или да си остана на дърва. Опасявам се,че ще ми е двоен разхода. И от два дни търся пелети и май трудно ще намеря. А и ми казаха,че слънчогледавите на са добре да ги горя а са добра цена. Какво би ме посъветвал-пелети или дърва? Ако е пелети от къде да намеря в района на Ямбол? Гледах някакви фирми в Сливен,но коя да е? Заслужава ли си инвестицията? И кои камини са по-добри?
Предполагам остатъка до 4200 е за радиаторите и монтажа им...
Що се отнася до съветите на "шопа" ....отлично, но за мен са в сферата на фантастиката или по филмите на дискавъри ...а ние сме в България /е нема такава държава/. Нищо лично към "шопа", но ми е интересно каква ще е сумата под чертата на 4-те операции. които трябва да извършиш ....и най вероятно ще ти стигне за отопление в близките 10 години без да пипаш нищо!!!
Успех от мен ...