Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
dat4ik za dvijenie za6to se zadeistva samo bez pri4ina. da ne e defekno.molia pomognete dokato ima vreme da go smenia
shotik - майстор
moriak написа:
dat4ik za dvijenie za6to se zadeistva samo bez pri4ina. da ne e defekno.molia pomognete dokato ima vreme da go smenia
Напиши го на кирилица , ако искаш отговор ! Ако не го направиш, ще го премахнат !
1115 - специалист
moriak написа:
Щом е без причина 100% датчика е дефектен.
Сменяй го.
zz_stefanov - майстор
И виж да е закрепен здраво, щото ако е навън, вее го вятъра и е хванат слабо също се получава тоя ефект. Друг е въпроса, че голяма част от евтините датчици не са за външен монтаж, но къде ли не виждам окачени такива.
Ники274 - специалист
Снимай датчика,къде е монтиран и как е настроен.Няма безпричинно задействане-ВИНАГИ ИМА ПРИЧИНА ;)
DMN - майстор
moriak написа:
"Датчик за движение защо се задейства без причина. Да не е дефектен. Моля помогнете докато има време да го сменя."

Не е дефектен, връщай го и си вземи парите. Няма да ти върши работа там където си го сложил.
Hoвoceлckи - майстор
Би трябвало да имаш упътване за настройване. Прочел ли си го? И наистина ще е добре да ни кажеш къде си го сложил.

Тема "Датчик за движение се задейства без причина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: