Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Ааааааааааааа, нееееееееее, въглищар няма да ставам. Само да пробвам Горелкото, че да има с кво да ям ревностните подкрепители на Торч.
Виж, въглищни пелети бих ползвал, стига да горят добре, цената да ме устройва и да не е по мръсно от слънчогледа.
LazarGanev - "Велик майстор"
maistora1965 написа:
Някои да е чувал или ползвал биовъглищни пелети.Случаино попаднах на информация за тях произвежда ги Булминерал не знам завод ли е фабрика ли е.Завода е някъде около Аксаково мисля че има агенти от този край ако имат информация да споделят.Аз съм направил запитване за цени и опаковки да видим дали ще отговорят.http://www.bulmineral.com/production.html
Това е един украинец, който произвежда в България торфени (според мен) пелети от бук и дъб (според него), ама само на цена ги биваше (в началото). Писал съм за тях преди 2 години.
keymaker - специалист
Дано не се преброй като реклама :
http://bgcoal.com/bg/content/produkciya
Другата седмица ще ходя до Брезник и ако се навият да ми продадат 5-6 чувала ще я видим тая работа иначе цената от 200лв/т. е удобна остава гадостите да са приемливи. Ама с тия 17% пепел имам малко съмнения. И ако ги смеся с дървени пелети ,ще го докарам почти на био-въглищни.
Офффф, етусиазъмът ми отмина.
maistora1965 - специалист
Ще чакаме да видим дано един път Лазар да не е прав :yawinkle:Паживьом увидем както казват руснаците.
А дано, ама надали :)
maistora1965 - специалист
LazarGanev написа:
Ахаа разбрах това понеже ти се явява конкуренция на газта хем ефтино,хем чисто, хем калорично и нес разпрашава това на маитап. Но серизно ако ми отговорят и мога да поръчам ще пробвам и ще споделя ОБЕЩАНО.
:thumbs:
maistora1965 написа:
LazarGanev написа:
Ахаа разбрах това понеже ти се явява конкуренция на газта хем ефтино,хем чисто, хем калорично и нес разпрашава това на маитап. Но серизно ако ми отговорят и мога да поръчам ще пробвам и ще споделя ОБЕЩАНО.
:thumbs:
bigdragon - майстор
Трифон П.Трифонов написа:
Сефте чувам такос нещо да има по нашия край.
Пише, че имат завод в Игнатиево, но снимката не съответства на циганията, дето я знам. Поне няма толкова вода наоколо.
Седалището на фирмата е в центъра на Варна. Има форма за контакт.
Направих запитване.
В землището на Игнатиево, под летището.
До сгурното езеро на ТЕЦ-Варна, вижда се Варненското езеро и
Дървеното пристанище, близо е до пречиствателната станция.
Сгурното езеро вече е осушено и залесено...
energo - специалист
Пернишките пeлети от въглища не стават за нищо.

Тема "Био въглищни пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: