Най - вълнуващия въпрос зимно време.
judas - специалист
Трифон П.Трифонов написа:
Ако Грейко си заключат настройките, постоянно съм в гаранционно събитие с уискито на масата. Или по добре в котелното. То аз и сега си слизам с ракийката, макар, че не е пригодено още.
Ако трябва ши удължавам гаранцията.
https://goo.gl/photos/vBRqffFwAKSAVDk66
Яко парче! Нямаше ли с какво да го хванеш за г.за?
Купих му хуманен капан на Мишо, ама не са появи вече.
Верно, че прилича на пиян. Слагах отрова. След фотосесията вече ми е жал.
Слънчогледа събира гризуните. Ще трябва да стягам старото мазе.
Хм, Грейко са виновни за мишата напаст, щото смогват и на слънчоглед.
Някой беше направил една таблица, остана доста назад в темата, където може да се въвеждат разни данни за степените, шнека и тя смята подаването. Та, питането ми е, дали може да се напише редче и за съспенд, а също и цикъла да е различен за всички степени?
togo - специалист
Здравейте, имам един въпрос , свързан с моята горелка.Втори път ми се случва , след като я спра за почистване(съответно си минава режим гасене до края), изчистя нагара, котела и т.н.и я пускам отново да гори.Подчертавам че в пепелника няма изобщо жар от пелети, всичко е изчистено до метал и съм сложил малко нови пелети, за да напълни колкото трябва при паленето.Включва си първо продухване, после започва да пълни пелети , но на 3-4 сек. спира да пълни и минава направо на Unfolding, тоест на следващия етап , който е след запалването чак!В това време първите десетина секунди показва че има наличие на пламък, но не показва никакво ниво на пламъка.Предполагам че понеже по някаква причина отчита пламък, затова минава нататък, но нали има настройки за големина , а и време на пламъка, които не са 3-4 сек!!! Някой има ли идея какво става?
Kondor1 - специалист
Да не влиза светлина отнякъде и да отразява в метала?
Evgeniy - майстор
Да не я държиш отворена за да видиш как пали и тя да гледа към прозореца?
filmatoplo - майстор
Няма такъв цирк :-D взимам аз първата горелка от Грейко и ще я паля пред къщи в двора ,пускам я обаче тя веднага вижда светлина и прекратява палене .Абе така няколко пъти ,пълни и махам пелети от нея :lol: , накрая пусна пелети и драснах клечката с един вестник и я запалих както се пали огън .Взе че тръгна някакси :lol: .Събра се цяло село да гледа как горят гранули за зайци ,то си беше пелети - ама кой знае прости ора. :-D въпросната горелка още работи .
ЗДРАВЕИТЕ НОВ САМ ВЪМ ФОРУМА ОТ СЕПТЕМВРИ ИМАМ КОТЕЛ ГРЕЙКО 50 KW САМО НА ПИЛЕТЕ ТА ИМАМ ЕДИН ВЪПРОС ГОРЯ САМО ДЪРВЕНИ ПИЛЕТИ КЪЩА ОТОПЛЯВАМ ДВА ЕТАЖА ПО 80 КВ 7 РАДИАТОРА НА ПАРВИЯ И 7 НА ВТОРИЯ АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА БЕС ИЗОЛАЦИЯ ИМА САМО НА ПАРВИЯ ВЪТРЕШНА 2 САНТИМЕТРА КОТЕЛА НЕ СЕ ГАСИ РАБОТИ 24 ЧАСА С ТЕРМОГЛАВИ НА ВСИЧКИ РАДИАТОРИ НА 3 СТЕПЕН НАГЛАСЕНИ ИМАМ КОНДЕНС В КОМИНА И МИСЛЯ ЧЕ КОТЕЛА ГОРИ МНОГО ОТ 4 ДО 7 ЧУВАЛА ЗА 24 ЧАСА НОРМАЛНО ЛИ Е
МИРАЖ - специалист
кУлега направо ме застреля :prayer:
МИРАЖ написа:
кУлега направо ме застреля :prayer:
И АЗ ЩЕ СЕ ЗАСТРЕЛЯМ ЗА 13 ДЕНА ЕДИН ТОН ИЗГОРИ
Стоян Петришки - специалист
atila1818 написа:
ЗДРАВЕИТЕ НОВ САМ ВЪМ ФОРУМА ОТ СЕПТЕМВРИ ИМАМ КОТЕЛ ГРЕЙКО 50 KW САМО НА ПИЛЕТЕ ТА ИМАМ ЕДИН ВЪПРОС ГОРЯ САМО ДЪРВЕНИ ПИЛЕТИ КЪЩА ОТОПЛЯВАМ ДВА ЕТАЖА ПО 80 КВ 7 РАДИАТОРА НА ПАРВИЯ И 7 НА ВТОРИЯ АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА БЕС ИЗОЛАЦИЯ ИМА САМО НА ПАРВИЯ ВЪТРЕШНА 2 САНТИМЕТРА КОТЕЛА НЕ СЕ ГАСИ РАБОТИ 24 ЧАСА С ТЕРМОГЛАВИ НА ВСИЧКИ РАДИАТОРИ НА 3 СТЕПЕН НАГЛАСЕНИ ИМАМ КОНДЕНС В КОМИНА И МИСЛЯ ЧЕ КОТЕЛА ГОРИ МНОГО ОТ 4 ДО 7 ЧУВАЛА ЗА 24 ЧАСА НОРМАЛНО ЛИ Е
колега извиняваи ама не ти застреляи си маистора или този който ти ги продаде.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: