• 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 193
Всичко за дърводелството
EDI - майстор
Идеално е. :partyman: Особено ме радват каиша и бронзовите детайли.
mavryt4o - майстор
Само дръжката е месинг от щепсел другото за жалост е китайска патина.И на мен ми харесват комбинаций с дъб,орех,мед,месинг,естествена кожа,ръчно ковано желязо.
la_bamz - специалист
Страхотна работа мавруде !!!! Личи си че си навлезнал по-"надълбоко" в дърводелството
EDI - майстор
Между другото, панти къде си намираш, от Китай ли ги поръчваш.Търсих скоро да си взема малко, ама нещо не намирам малки по нашите електронни магазини.На едно място видях, ама нямаха наличности.
mavryt4o - майстор
la_bamz написа:
Страхотна работа мавруде !!!! Личи си че си навлезнал по-"надълбоко" в дърводелството
Колкото по-надълбоко навлизам толкова разбирам че нищо незнам.Макар че ми е страст от дете стажът ми е скромен 3-4 години.
mavryt4o - майстор
EDI написа:
Между другото, панти къде си намираш, от Китай ли ги поръчваш.Търсих скоро да си взема малко, ама нещо не намирам малки по нашите електронни магазини.На едно място видях, ама нямаха наличности.
Фирмата се казва балкан-юг .Добре че не съм се научил да пазарувам от чужбина че много лесно ще се топи заплатката се гледам търгове в ибей.
EDI - майстор
А, ясно, сещам се за фирмата.То и аз съм до ниво наши магазини и наложен платеж. :lol:
nikolson - майстор
Еди, от Балкан юг зарежда магазин Кали, по реда на Реал електроник.
EDI - майстор
Мерси, Ники.Това е магазина за обков на Крали Марко, ако не бъркам.
nikolson - майстор
СРЕЩУ Крали Марко, улицата излиза пред него.
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 193

Тема "Какво сътворих днес." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: