• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 26
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
burkov - специалист
владислав pavlov написа:
Сивтемата работи един сезон и всички връзки бяха видими.Разхода на енергия превъзходен.Течове и проблеми нямаше.
Аз мисля че това е показателно дали р имало теч. От снимките обаче, не разбирам виден ли е проблема.
maleeeestrax - специалист
:rock: От както се появи човека изградил инсталацията лексуса не влиза .Тук нещо намирисва. :rock:
владислав pavlov - напреднал
Този сезон като ходих до лексуса чух ,че се хвали чв замазал тръбите с много як теракол.
Ето го проблема: различно топлинно разширение, което е отсубнало споика,беше предупреден да си купи и сложи изолация.
Е досвидяло му се.
За теч се съмнявам, при ремонта на етажа е демонтирал радиатори,и при пълнене все се е скръндзин, никога не е пълнил като хората.
Не може да се очаква друго от човек търговец на четири колесна скраб от италия.Стремеики се да преебе клиента.
Всички сме ги псували!
Нещо да ви споделя: Антифриза който е пълнил бил го донесъл от Италия източен от коли, страшен бил!
Затова обичам да работя с Мутри: колко струва-толкова, но ако не работи дупе да ти е яко.
С уважение към форума:
Владислав Павлов
lexus ct200h - специалист
Лелееее... Какво става тук? Онзи, дето си раздава телефона само при лов на клиенти се е пооявил. Да ви кажа нещо относно тези телефони. появи ли се някакъв проблем със свършена или несвършена работа, отсреща никой няма да ви вдигне. Ето така като мен ще си говорите със злосторника чрез форуми. Кажетели ^Майсторе, проблем^ ви се казва утре няколко пъти, след което този телефон не отговаря. Всичко, което е написал този цензура е лъжа и ще го оборя на всяга дума. Лъжливото майсторче... Когато дойде за пръв път беше по-голям цървул и от цървула, ала брат ми го взе на работа и го вкара да работи по негови приятели със скъпи къщи, та така има^ уникалния шанс да изкара стотина хиляди лева и вече разделя на мутри и цървули. От благодарност насади змийски яйца в стаята на бебето ми. Парите ги давах на брат ми, да му ги дава той, все едно той плаща, за да има респект уж и към по-беден човек. Не дължа един лев на никой, това е лъжа. Няма човек ущетен от мен, отговорно го заявявам. Само до сега с този проблем в стая 37 кв.м. с къртене, наводняване на фасада с вата, смяна на подово отопление, замазки, лепене на плочки, многократно наводняване на баня, пеработка на връзки зад камина, преработка на връзки бойлер, преработка на връзки топлообменник с цел сменяемост при проблем...не искам аз да назовавам сума.Нека форума се изкаже колко ми дължи този Владо и тогава да видим кой е цървула и колко време ще се ослушва. Мръзнене на бебе - това няма цена.Пвц канал на стойност около 150 лева не е монтиран, разбираемо, след като балъка вече си е платил. относно подаръците от Владко.Това са все още работещи неща, свалени от къщите на богатите с цел уж подмяна или излязъл нов модел при което се цица клиента чрез отстъпката от 30-40%. Бил ми подарил Ю Пи еС. Това е неработещо нещо за кофата, което някой, който разбирал, само да го погледнел. Иначе казано е изгорял, пак подменен някъде си, но този път по необходимост. Донесе ми и помпа, която подменил на някой си само защото нещо не му бил симпатичен и го набутал да купи нова, но ме уверяваше, че работела. Ще кача и снимка, да си я познае човека. Та искаше да ми слага тази помпа, но като казах на брат ми той още същата вечер му звънна и му каза ^Какви са тия глупости бе, я копувай нова помпа^. Мога да я върна на клетия собственик. И извън темата, да, жена ми каза или свадба, или брадва и се изнесе за около месец, но питам ви, кой любящ мъж не е унивал или плакал от любов? Оженихме се и сега имам прекрасен син. И щом ще говорим извън темата преди да открия проблема бях с майка ми на пазара в Красно село и там видяхме чирака му.Човека се оплака, че Владо оплесквал работата, хората се сърдели и отдавна не са ги търсели. Седели без работа. Човека щял да се мести и да си търси друга работа. Казах му, че не вдига,а той каза, че така си правел като му скимнело и да опитвам чрез брат ми да се свържа с него. Е да, ама спря да вдига и на брат ми. А от фирма ^ДАЙ^ Владислав Павлов клиента получава само телефон без стационарен адрес.Живеел по Обеля ли Надежда ли, не става ясно. За това лавира с телефона и я вдига я не вдига. Телефон бил дал...Дай адрес и то реален...Човека фантом. Не се криел... Ето състоянието на стаята на бебето в къщи.

Прикачен файл

20170121_195351.jpg
Радиаторите не са демонтирани, тъй като няма нужда от това, въпреки, че са сложени накриво. Навсякъде тръбите са положени в черна изолация. Просто на господина му е по-удобно да се прави, че не помни. Линейното разширение на медта грубо по спомен на 10 м. при Т 240 градуса по целзий е около 3,3 см. Нека инженера каже колко е при 60-70 гр. на 5 м. и ако е трябвало защо не е направен линеен компенсатор, ако изобщо знае как се прави това. Както и да е...изолацията е налична навсякъде и е поставена от чирака му. Може да се види тук.

Прикачен файл

20160727_180135.jpg

Прикачен файл

20160727_180150.jpg

Прикачен файл

20160727_180156.jpg

Прикачен файл

20160727_180215.jpg

Прикачен файл

20160727_180229.jpg
Всичко това трябва да се кърти, защото никоя тръба не е била почистена. Водата по тези тунели отива до външната стена, тази с радиаторите, тъй като под гумената изолация се е образувал тунел като на Витиня и по него водата се източва към изолацията. По ирония на съдбата тази плоча има минимален наклон натам (знам, защото сам слагах замазката, подовото, плочките) и веднъж стигнал до там, варовия разтвор в пропуска. Да ми подгизнела плочата... Да не съм слагал бетон 150, че да ми подгизне? Няма ли пукнатина висококачествения бетон не пропуска. Белята е по-сериозна, отколкото изглежда. Става въпрос за пораженията по фасадата с изолацията, което се е превърнало в боба със закъснител.

Прикачен файл

20160727_180119.jpg

Прикачен файл

20160727_180104.jpg

Прикачен файл

20160727_180030.jpg

Прикачен файл

20160727_180026.jpg

Прикачен файл

20160727_180020.jpg
Нямало вода...Ако не беше срешнал брат ми, сега щеше да се моли по супермаркетите да им поддържа газовите фурни за пилета, както преди. И тук ли не виждаш вода? Въпреки, че в бебешка стая с духалки тя се изпарява бързо.

Прикачен файл

20170114_185805.jpg
Тук много добре се вижда черната изолация, която е навсякъде.
Радиаторите бяха подпряни с парчета изолазия и като ги извадих те клюмнаха и заскърцаха. Вижда се на снимките. Единия конвектор се запуши и не духа топло. Нов е и му го връчих в кашон с лепенки, да не се прави на луд. Другите също. Има два втора употреба, с тях няма проблем. след срещата с чирака му излезе нещо много лщбопитно и пошло.Плащал съм по 40 и винаги по 40 лева на човека за около 4-5 часа работа, а Владо, като негов работодател му отдържал по 10 лева, защото, когато го вземал на работа с него, му давал по 30 лева, а и клиента бил негов.
Ето как се излъсква ^стара^ тръба. Тръбите са купени от магазина и не са монтирани в деня на покупката. При цървули като мен е въпрос и на средства все пак. Стара мед, старо сребро, старо злато...

Прикачен файл

20170120_165656.jpg
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 26

Тема "локално парно губи мистериозно течност" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: