• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 26
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
maleeeestrax - специалист
Замислен, Моканина се върна при овцете си и се залови отново за цървулите, които правеше от нещавена волска кожа. Бяла лястовичка - мислеше си той. - Има ли я! Но нещо го подпираше в гърдите, мъчеше го. И като пусна шилото и погледна към небето, той извика

- Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!

И пак се загледа подир каруцата.
-------Йордан Йовков-------
:rock:
lexus ct200h - специалист
Грешка, не се огледах за бутона.
kolcho - специалист
След последното развитие на темата не ми остава нищо друго, освен да заключа, че ставаме свидетели на рядък пример за пълна хармония между възложител и изпълнител: двамата са като братя-близнаци, ако си разменят местата, резултатът би бил абсолютно същият! Как са се намерили - нямам представа, но е много впечатляващо!
Да са живи и здрави!
Тя, темата, приключи.
Чираче - майстор
lexus ct200h написа:
Тя, темата, приключи.
Много се съмнявам, че е приключила. :? Това беше увертюрата. Нали за това се регистрира във форума? Истинските проблеми предстоят.....
Последна промяна от Чираче на нед яну 22, 2017 7:26 pm, променено общо 1 път.
Димитър Димов - специалист
kolcho написа:
След последното развитие на темата не ми остава нищо друго, освен да заключа, че ставаме свидетели на рядък пример за пълна хармония между възложител и изпълнител: двамата са като братя-близнаци, ако си разменят местата, резултатът би бил абсолютно същият! Как са се намерили - нямам представа, но е много впечатляващо!
Да са живи и здрави!
Напълно те подкрепям в мнението ти "търкулнало се гърнето,намерило си похлупака" =D> =D> =D>
tsenkov - специалист
Поредния тинки.
владислав pavlov - напреднал
Малко тънкости от занаята!
Защо не съм сложил два крана на серпентината:
Стартираики бойлера от 20градуса до 65 на затворени кранове - цепя серпентината. 200% гарантирано.При него съм готов да демонстрирам!!!
Защо няма кранове около камината?-клиенти идиоти дал господ,камини гърмят.
Защо го наводнявам, е защото предпазният клапан работи,аредуцир вентил струвал пари.Налягането щял да го регулира с притварянето ня крана на входящата вода!!!!Верно съм недоучен,изпуснал съм урока.
На брат му съм сложил РС на него не!Има различни конструкций боилери.
А сега малко пикантерий.
Колата ми е сузуки кари 1.3 16 v 2003 год 800 кила консерва 86 коня .Лошото е че са много редки.
Фирмата ми е работеща от 2004 год.Абсолютно на светло.
ДДС нямам ,че на такива като тоя, им кажеш "още 20 %" ддс ,ще умрът.
Относно образование: 91 випуск Техникум по електроника "В.И.Ленин" ,98 випуск ТУ СОФИЯ специалност "Отопление и вентилация" 99год. Втора специалност "машини и апарати в химическата фармацевтичната и хранително вкусова промишленост"
Това че колата ми струва 3000 а не 300-400, на ме прави по долно качеств от теб , нищо че личните ти коли са за 80-90 000.
Аз пред този форум излизам а името си и телефони,не се крия като тебзад ник неим.
Ако ни подкарат данъчни аз всяка стотинка мога да докажа, а ти и телефона как плащаш не можеш да докажеш.
Господи пази България от такива боклуци!!!
Темата приключи, но щом е рекъл...Обясних му на майстора, че крановете се ползват единствено и само при авария. На бойлера- при спукване на серпентината го затваряш, спасяваш къщата от наводняване и вечерта семейството се къпе. САМО В ТОЗИ СЛУЧАЙ СЕ ПОЛЗВА, НАВОДНИТЕЛЬО. При авария, подмяна или снемане за ремонт на водната риза са нужни холендри или кранове(най-добре и двете), които се ползват само и единствено в този случай. Затваряш или затапваш и топлиш на термопомпа. същото се отнася съответно и за топлообменника. Оправдания много. На крива ракета и космоса е крив. Майстора преди него (фактически този, който после прати Владо) беше спазил тези неща. И не цепиш серпентината, след като изходния е винаги отворен 300%. Имало идиоти...Има и убийци, пък живи хора все още има. Тъпо оправдание, когато не ти се работи. При притваряне на вентила налягането се изравнява, какви ги говориш. Просто сложи редуцир вентил. Ако искаш с още 20% отгоре, точно ти ще си стоиш в къщи завинаги. Бил учил техникум и не знам си какво...Аз съм учил за космонавт. Пълни глупости с а това за данъчните и че имаш фирма. Никой не е виждал касов бон, фактура или хартийка от теб за извършена работа, която да послужи като гаранция 2 години. Нещо повече: дори пазаруваш като частно лице. Лъжец и мошеник отвсякъде. Не се заяждай бе човек, просто ми донеси парите, които ми дължиш и по живо по здраво. ДДС-то ти слабо ме вълнува.

Прикачен файл

20170123_000656.jpg
Хората виждат кои са боклуците. Адрес: София
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 26

Тема "локално парно губи мистериозно течност" | Включи се в дискусията: