• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
ayouny - помощник
ОХОХОХ!!! Или аз съм много зле или...пробвах с бутилка и най-малката игла която имам, но водата изтече за 4 часа(1,5л) :? :? :? .Утре ще опитам със системите.
ayouny - помощник
ЗДРАВЕЙТЕ!
Ето че отпуската свърши и аз се радвам да Ви съобщя: цветята са живи и много добре изглеждат. :) Направих комбинирано това което ме посъветвахте: и в легени поставих цветя, като чинийките обърнах обратно, така че водата беше може би 2-3 пръста и системи изпозвах. В някои съдове обърнах бутилки с вода, на тези които обичат повечко напояване. Като резултат по-удовлетворена съм от идеята да се поставят в голям съд(леген, вана) с бутилки и те сами да си пият колкото искат. БЛАГОДАРЯ, Да сте здрави и щастливи!
stanetzz - специалист
Тази година опитах метода с фитилите- усукани ивици от памучен плат, омотани с найлоново тиксо, като само 3-4см от краищата са извън тиксото. Единият край потопен в тенджера с вода, разположена непосредствено до саксията; другият край заровен в пръстта. Тенджерата и саксията са на едно ниво- използва се само капилярният ефект.
Резултатът- след 2 седмици отпуска цветята изглеждат по-добре, отколкото когато си бяхме вкъщи . :prayer:
  • 1
  • 2

Тема "ПРЕДСТОЯТ ОТПУСКИ, А ЦВЕТЯТА?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: