• 1
  • 2
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
leonardo_vd - модератор
Аз съм виждал панелен блок без стълбище, и забелязали това чак когато демонтирали крана :lol:
Profi Stroi - специалист
Хах
Интересно как са сложили стълбище
А иначе за въпросния строеж град като Сливен се слави с граждани от ниските съсловия та ако не могат да го разглобят строителите на модули поне те ще го разглобят и се чудя как още не е станало :)
mitko414 - специалист
Болницата в Сливен вече е сринаха.

Прикачен файл

zx640_540016.jpg
zx640_540016.jpg (18.86 KиБ) Видяна 4640 пъти
sek.1 - специалист
Бъки бомбата си има много последователи и Сливен си има един кмет бивш футболист то господ му дал в краката ама му оставил за баланс празна главата :-D
detelin - специалист
я елате в монтана за да видите строеж от времето на тато хироргичен блок трябваше да е . строежа е по голям от самата болница така си стои и за нищо не се ползва , жалко и смешно но факт
velsi - Почетен майстор
И ние си имаме същия хирургически блок. Явно много се е оперирало тогава и са ги строили на конвейер.... :-D
masterval - майстор
Тъпанарите са затрупали този "специален монтажен отвор в партера " и сега пак няма да могат да разглобят крана? :-D :-D :-D
В столицата има един неостъклен Дом на българите в чужбина, един остъклен като "СИВ" (ако помните тази сграда и СИВ въобще) издателски комплекс "Работническо дело" (който не знае, единственият вестник в милата ни татковина) - все за взрив неща.
sek.1 - специалист
Едва ли проблема е в демонтажа на крана без да съм специалист от външната страна на сградата се монтира подобен кран с който се демонтира вътрешния но едва ли е проблем само крана.
  • 1
  • 2

Тема "Паметник на тъпотата българска" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: