• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 26
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
lexus ct200h - специалист
владислав pavlov написа:
Не четете предишните ми постове.
Пари за труд и материали по инсталацията на мен не е давал.
Зяведох го в фирмата, и го представих да си купува материали на мой цени.
Пак пиша дал ми е 5000 за термопомпата топлообменник тръби за фреона и термостат.за инсталация от 5 радиатора,5 конвектора камина и бойлер не ми е платил стотинка.всички материали той си ги купуваше по мой-дистрибуторски цени.
Защо не се представи пред форума,не си даде телефони,все някой от София може да погледне какво е направено.
Тогава му помогнах да направиме системата.
Проблемите започнаха на втория сезон след ремонта на помещението.
Моля четете внимателно без да пропускате постове.
С уважение към форума:
Владислав Павлов
ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ. И хората ли ще излъжеш? Е тук вече се вижда наистина какво представляваш.
Кой ще си губи времето да идва заради теб....
Адреса ми е гр. София, ул. Емилиян Станев 58
тел. 0899605555 Валентин Христов
Чакам всички ви с кафе и кекс.
За тези от провинцията имам място за преспиване. Тогава вече ще стане интересно.
Последна промяна от lexus ct200h на пон яну 23, 2017 6:16 pm, променено общо 1 път.
И двете муфи са за смяна.

Прикачен файл

20170123_175610.jpg

Прикачен файл

20170123_175542.jpg

Прикачен файл

20170123_175443.jpg

Прикачен файл

20170123_175436.jpg

Прикачен файл

20170123_175327.jpg
Последна промяна от lexus ct200h на пон яну 23, 2017 6:17 pm, променено общо 1 път.
При поставянето аз държах тръбите да са по-раздалечени, но в крайна сметка бяха монтирани така. Имаше доста място в канала.

Прикачен файл

20170123_175618.jpg

Прикачен файл

20170123_175647.jpg
Ето защо не е могъл да ги запои. Ако изобщо е искал и правено усилие де.
LazarGanev - "Велик майстор"
Оф, верно, че важи поговорката "Търкулнало се гърнето - намерило си похлупак". Единият теърди, че навсякъде имало изолация, а тя никъде я няма. Другият твърди, че систеата е работила един сезон без проблеми, ама не можах да разбера как е работила с тези течове, лоши спойки и без калай :? . Според мен системата изобщо не е изпитана, а е засипана директно със замазка. Ама то това говори лошо и за двамата. Айде майстора не си е свършил работата, ама клиентът, който е запоявал медни тъби за климатици къде е проспал пробите?
Чираче - майстор
napravisisam1 написа:
г-н ПАВЛОВ

!!!
lexus ct200h

Няма нужда да си правиш нова регистрация
LazarGanev написа:
Оф, верно, че важи поговорката "Търкулнало се гърнето - намерило си похлупак". Единият теърди, че навсякъде имало изолация, а тя никъде я няма. Другият твърди, че систеата е работила един сезон без проблеми, ама не можах да разбера как е работила с тези течове, лоши спойки и без калай :? . Според мен системата изобщо не е изпитана, а е засипана директно със замазка. Ама то това говори лошо и за двамата. Айде майстора не си е свършил работата, ама клиентът, който е запоявал медни тъби за климатици къде е проспал пробите?
Тук тръбата е около метър и е на най-високата част на плочата. Питах го, каза, че може и така. На всякъде другаде по дължините има изолация. Запоявал съм само с твърд припой на удобни места, 1991-2година, пък и не е моя работа. За изпитване на системата разбрах тук. Резките на снимките са от мен. Поразчистих с телена четка.

Прикачен файл

20170123_185342.jpg

Прикачен файл

20170123_185518.jpg

Прикачен файл

20170123_185555.jpg
Последна промяна от lexus ct200h на пон яну 23, 2017 7:21 pm, променено общо 1 път.
ESPACE - майстор
Това с тинол да беше запоено повече щеше да издържи. Мъъъка. Вярно прилича като да се е скъсало от линейни разширения(свивания).
ESPACE написа:
Това с тинол да беше запоено повече щеше да издържи. Мъъъка. Вярно прилича като да се е скъсало от линейни разширения(свивания).
Тази само овлажни, първата течеше като чешма и се извади лесно. Припоя се люпи със шабъра като пърхот от тръбата.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 26

Тема "локално парно губи мистериозно течност" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: