Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
stereofonix - специалист
Искам да попитам за цяните на някой ремонтни услуги( или поне ориентировачни цени ... става въпрос за малки обекти като апартаменти или къщи на 1 или 2 етажа)

Цената на гипсокартон на профил (квадратен метър)
Цената на гипсокартон - лепене (квадратен метър)
Цената на гипсокартон на профил със слагане на вата (квадратен метър)
Шпакловането на фугите на гипсокартона (линеен метър)
Цената на шпакловка на стена (квадратен метър)
Цената на изолация като : лепене на стериопора+набиване на дюбели+слагане на мрежа+шпакловане и евентуално пердашене (квадратен метър)
Лепене със силикон на стериопорените курнизи в ъглите (линеен метър)

П.С и евентуално боядисване с латекс (квадратен метър)

Благодаря на всички който ми помогнат в ориентирането на цените :cool:
Стефан - майстор
Ами нали за това предизвиквам тема в Говорилнята! За да е полезно на всички!
stereofonix - специалист
Никой ли не иска да каже или това се пази в тайна? :?
EDI - майстор
Не знам какви са цените на повечето посочени от теб услуги, защото си правя всичко сам.Знам, че слагат външна изолация за над 35 лева на квадрат.Аз, като нелюбител на майсторите си я сложих сам и ми излезе 13 лева квадрата с мазилката - 6 сантиметрова, с най-добри материали-така ,че направи си я сам, ще стане по-хубава от колкото да ти я слага някой друг.За гипсова шпакловка знам, че вземат от 1.50 до 3 лева наквадрат.
Emerald - модератор
И мен ме интересува цената на гипсокартона на метър без никакви носещи елементи и без полагане. И от къде най-изгодно може да се закупи? :?

Също така много ме интересува цената на външно измазване на къща (кв.м.)-материали+работа. :?
masteradmin - майстор
Според мене цената е ясна, по интересен е транспорта и ако ти го докарат с начупени ъгли какво да правиш. Аз все се чудя, като най- накрая пусна магазина ако някои си порача 1 лист гипскартон как да му го транспортирам без да го очукам отвсякъде и доставката да е 3лв. за цяла София.
Emerald - модератор
Ама на мен хич не ми е ясна. :? Дайте нещо приблизително поне да се ориентирам..."от-до". :?

А транспортировката в легнало положение не става ли? :?

Тема "Някой цени на ремонтни услуги" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: