• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 18
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ky-kyy - майстор
Много чукчи писатели в темата :-D
Не твърдя, че с името "Чайка" няма наречени много неща, в това число и квартали. Но автора на темата, имаше предвид Чайката, за която аз обясних. Анадън?
ky-kyy - майстор
preslav написа:
Питащият да уточни за Заарата ли иде реч или за гларусите по изгрев.
Здравейте, казвам се Петър и съм от Стара Загора.
Мисля, че това обяснява всичко :)
kalin72 - майстор
ky-kyy написа:
preslav написа:
Питащият да уточни за Заарата ли иде реч или за гларусите по изгрев.
Здравейте, казвам се Петър и съм от Стара Загора.
Мисля, че това обяснява всичко :)
Да, ама мое да живее у Варна, примерно :mrgreen:
Абе не ми забелязвайте, на н-та кана вино съм :-D
ky-kyy - майстор
Де замина, оня досадник с климатиците. Че ми беше забавно да го чета :-D
preslav - майстор
Ха, пак не съм внимавал в картинката - ама то гларус кога е внимавал!
В същност взимам си думите назад, те 2 тона в заарата са като 20 у Варна или обратното - утре като направя съответните калкулации пак ще пиша.
За сега качвайте пелети, а синьото гориво оставете на мен!
idealist - специалист
preslav написа:
idealist написа:
Преслав,

Виж темата: "С какво се отоплявате ?" стр. 33 и 34.
И какво трябва да видя в темата??? ...
Да не бъдеш само писател. Комфорта , драги, комфорта !
Набий си го в главата. Платил, нЕ'кви си 30-40 лв. Голям праз, баси фукнята !
Последната ми сметка е 216 кинта, но не ползвам жилището си вместо хладилник,
а го обитавам.
Вичи - специалист
Ей за това попитах какво е Чайка - заради чукчите.
Как ги водите тия спорове без да четете какво казва опонента, как ги раздавате тия акъли без да прочетете какво се пита! Почти всеки доказва нещо си във всяка тема и ако прочете някое чуждо мнение, то е за да извади от контекста нещо и да го обори.
preslav - майстор
idealist написа:
preslav написа:
И какво трябва да видя в темата??? ...
Да не бъдеш само писател. Комфорта , драги, комфорта !
Набий си го в главата. Платил, нЕ'кви си 30-40 лв. Голям праз, баси фукнята !
Последната ми сметка е 216 кинта, но не ползвам жилището си вместо хладилник,
а го обитавам.
Наложи се да потърся из форума други теми за комфорта и попаднах на тази viewtopic.php?f=10&t=41084#p475567
Адмирации за собственоръчно направеното парно! И до тук с адмирациите - свържи се с Торбалан да ти поразкаже за неговия комфорт, той и тема е пуснал със снимков материал, ама сега не ми се търси.
Иначе е доста комфортно да докараш, нарежеш, нацепиш, складираш 5-7 кубика дърва. Още по-комфортно е 12-17 часа да хвърляш дърва в печката, а после да вадиш пепел от нея - имаш ли назначен огняр или не ходиш на работа? Очевидно от 95та до сега не си имал база за сравнение с никакво друго отопление или караш на принципа "може да е сополиво, но мое си е".
Малко извън тази тема, ама не си си завършил предишната, не си казал къде е проблема и как си го решил, което си е меко казано неуважение към всички, които са се ангажирали да изкажат мнение, предложение, съждение.
Бъди здрав!
MuTeB_ - специалист
Много интересно. Честно казано след седмица обикаляне, газ ще си прекарам ако се съгласи поне още един комшия от входа, иначе вариянта ми остава пелетната камина. Снощи имах щастие даме топли едно Arieli idro 15 и смея да твърдя, че се справяше без никакъв проблем. При еднаква квадратура и пж лоша изолация, имаше разход по 15кг на ден.
data - специалист
MuTeB_ написа:
Много интересно. Честно казано след седмица обикаляне, газ ще си прекарам ако се съгласи поне още един комшия от входа, иначе вариянта ми остава пелетната камина. Снощи имах щастие даме топли едно Arieli idro 15 и смея да твърдя, че се справяше без никакъв проблем. При еднаква квадратура и пж лоша изолация, имаше разход по 15кг на ден.
Един бурнит комфорт с подобни характеристики е 1485 лв. , въздухарка . Палиш го когато искаш , не изисква поддръжка , помпи и т.н. Ползваш го в студените 2 месеца и си бичиш на климатици в преходните сезони - по тънко от това нема

п.п. Днеска обявиха че януари е най студения месец (като средна температура) от 53 насам
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 18

Тема "Отоплителна инсталация в Апартамент" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: