А бе хора, стига сте пълнили темата на човека със спам! Просто приемете, че не всеки се чувства комфортно с климатици! Вижте заглавието на темата и пишете в тази посока. Нищо лично към никого, но ми е втръснало от подобен сюжет. Извинявам се за отклонението.
Вичи написа:Ей за това попитах какво е Чайка - заради чукчите.Какво общо има Чайка с чукчите и темата "Отоплителна инсталация в Апартамент" - viewtopic.php?f=10&t=56295#p838301 Природни забележителности ли ще коментираме или отоплението на апартамент на последен 8ми етаж с добра изолация? В случая твоето уточнение е спам (Спам (spam) е използване на среда за електронни комуникации за масово изпращане на нежелани съобщения.)
Как ги водите тия спорове без да четете какво казва опонента, как ги раздавате тия акъли без да прочетете какво се пита! Почти всеки доказва нещо си във всяка тема и ако прочете някое чуждо мнение, то е за да извади от контекста нещо и да го обори.
Гледам, че най-активен си в темата за разход на пелети, очевидно на това се топлиш и на това си фен, но не казваш на кой етаж ги гориш и дали е в Гларус (пардон Чайка) или на двора при комшийката. Човекът тъкмо се нави за газ, ама не, ние ще го пратим при чукчите, за да си чешем после езиците какъв е разхода на пелети.
Жалко, че имам толкова свестни приятели точно от Заарата - започвам да преосмислям приятелствата си!