• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
naskov написа:
Да. И следващия път гледай пелета да е лъскав, да блести на светлината и няма да имаш такива проблеми.

Той е точно такъв.
keymaker - специалист
Е тия където ги догарям сега като са лъскави като стъкло защо правят мизерии. Към 3 ч. направих вентилатора на 45% и сега има много малко шлака, ще видя утре сутринта дали има файда или е временно подобрение.
naskov - майстор
SPashov написа:
naskov написа:
Да. И следващия път гледай пелета да е лъскав, да блести на светлината и няма да имаш такива проблеми.

Той е точно такъв.
Тогава повредата е във вашия телевизор :)
naskov написа:
SPashov написа:
naskov написа:

Той е точно такъв.
Ама заради какво ги има този проблем? Запалка,вентилатор,настройки?
preslav - майстор
SPashov написа:
naskov написа:
SPashov написа:

Той е точно такъв.
Ама заради какво ги има този проблем? Запалка,вентилатор,настройки?
По метода на изключването запалката отпада - вентилаторът не е ли включен в настройките?
keymaker - специалист
Смених пелетите и проблем вече няма.24 ч.и паничката е чиста. Когато горяха предишните пелети дима миришеше на изгоряла пластмаса, а сега не. Извода е ясен.
preslav - майстор
keymaker написа:
Извода е ясен.
На мен не ми е ясен, нали говорихме за бор, чам и разликата между тях, сега говорим за ясен, бук, дъб и миризма на пластмаса.
keymaker - специалист
Вентилатора как ли не го въртях и с повече и по-малко ,до 60% стигнах и вчера сутринта като се събудих ми стана студено на очите чак ,в стаята беше станало малко по топло от навън :shock: . Слизам да видя какво става и намирам една "тухличка" в паничката на горелката. Изгребах последните около 5 кг. пелети и заредих новата партида ,като между всеки чувал сипвах по едно канче от калпавите (нали съм давал пари) :-D до днес сутринта нямам никакви ядове и никакви шлаки.
plamen6703 - майстор
zz_stefanov написа:
Каква е разликата между бор и чам. https://translate.google.bg/?hl=bg#tr/bg/%C3%A7am
Разликата е от коя страна на граничната бразда се намира :) заек като премине границата ни с Турция става таушан, а бора става чам :)
На едно топливо като ходих да купувам пелети имаше чамови и борови, като попитах "продавач-консултанта" /така пишеше на табелата под името му/ каква е разликата, обяснението беше сходно с това на колегата, който пише за чам и бор. Боровите на това топливо бяха по-евтини от чамовите :-D
Излязох и ги задрасках като обект за следващи посещения :)
  • 1
  • 2

Тема "Нагар на запалката съответно и проблеми с запалването." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: