LazarGanev написа:За пореден път се обеждавам че в всеки форум има по един или двама големи разбирачи които знаят всичко. Уважаеми господине аз нищо не продавам и нищо не излагам , просто споделих какво имам в къщи с колегата който търсеше котел под 4000 лева,ако вие произвежда те нещо и си мислите че е най най или пък го монтирате не ви знам то това си е ваш проблем не мой , изащо се заяжате незнам.... И мебел другото хората в форума не са наивни а търсят завети и мнение на други хора а не на някои " голям разбирач " те такива много малко са истинските.vandach написа:А бре момко, направете си първо сайт, пък после се излагайте на воля. Като Ви гледам снимките от галерията, повечето са монтажи на чужди горелки IVG на чужди котли. Пък и името ви е откраднато. За 2 години откакто сте се регистрирали, Вие с монтажи на чужди съоръжения ли се занимавахте или със собствено производство? Две години съществуване - пет години гаранция!? Баси, явно наистина изглеждаме толкова наивни в тоя форум, щом всички новорегистрирани ни смятат за такива!nandrolon написа:Да това са и си имат и пет години гаранция което не е маловажно
Това ли са котлите колега?
http://comunicatorbg.com/peleterm.html
emilvelkov73 написа:Моля да препоръчате чисто пелетен котел.Препоръчваме! Четете ли, не четете ли написаното над Вас, не знам! Още повече, че котелът е на склад в града ви. Вярно, че цената е с двеста над четири хиляди, но има поне две неща които не се предлагат в други котли.