Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
PCL82 - майстор
Някой срещал ли е кутии за твърда връзка, които могат да се комбинират в рамка заедно с други модули като ключове и контакти.Ако има къде могат да се намерят в София.
Трябват ми за над кухненския плот, където ще има плочки. така плочките ще се оформят по лесно и красиво. Твърдата връзка ще захранва проточно нагревателче за чинии и искам да я обединя с останалите контакти на плота.
докера - специалист
Аз си монтирах от тези модули на Шнайдер и съм доволен :wink: http://web.schneiderelectric.bg/bgnew/d ... nstall.pdf
На първа страница има и адреси на представителствата :wink:
PCL82 - майстор
Преди да напиша темата и аз минах през страницата на шнайдер и видях този каталог.Там обаче не видях изводни кутии за твърда връзка.
Милен - майстор
Има русенски на Найден Киров. Незнам колко са надеждни, просто попаднах на техния каталог и ми направи впечатление.

http://www.naidenkirov.com/products/Prista.html

Твърдата им връзка е от старите им и грозни серии и е означена като "Cable outlet, for high power consumers 4mm2/ 380V~"
Palawnik - специалист
Ако сложиш обикновен контакт няма да загубиш нищо. Защо искаш да е с твърда връзка?
qnass - специалист
Шнайдер имат твърда връзка но в този каталог не е показана
докера - специалист
Най добре отиди в магазин на техен представител :wink: Когато купувах окомплектовката за моите ключове и контакти , видях че има и твърди връзки , но не съм сигурен за коя серия бяха :?
Fori - специалист
кат.номер U3.861** 45x45/2(половин модул) , U3.862.**-45x45 mm
PCL82 - майстор
Благодаря за информацията! В сайта на шнайдер намерих и друг по-подробен каталог и си харесах едни модули. Остава само да намеря къде ги имат и да не са на прекалено висока цена.
Може и с обикновен контакт да го направя, но исках да проверя дали има възможност и за твърда връзка.

Тема "Твърда връзка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: