• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 78
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
nandrolon - специалист
bmahob написа:
А това е новата им марка

Я, това ми е много познато. Дано са по - сполучливи от оригинала.
Прикачен файл:
combined-boiler-mp-35-3-800x450.png
combined-boiler-mp-35-3-800x450.png (88.91 KиБ) Видяна 2454 пъти
Здравейте искам да попитам за камина GF18 на ГФ помпата мога ли да сия вържа на отделно захранване
nobreak - специалист
tsokov написа:
Аз когато я купих това го нямаше, ако го бях видял нямаше да и я купя. Само заради това мога да се заям и свържа с КЗП.
Моля само забележете дата:

Всички цени са в сила от 15.12.2016г. и са без включен ДДС.

https://goldenfire.alle.bg/%D1%81%D0%B5 ... %B8%D0%B7/
И кво стана....поалчняха ли?!?
miro_800 - специалист
Хвърляйте по едно око на захващането на редуктора на мотора, който движи шнека .Моите болтове се бяха разхлабили.
filmatoplo написа:
Напълно си прав.
Здравейте на всички, чета темата и реших да пиша защото не издържам. А бе хора вие нормални ли сте , защо купувате боклуци и после се оплаквате, отваряте интернет виждате най евтината камина и я копувате без да ви интересува дали има гаранция кой ще я поеме кой ще я монтира и настрои и най важното ако тази камина спре на 25 декември какво ще правите? Ще пишете в форума? Не ще стоите на студено защото няма кой да ви обърне внимание. И всичко това за да не дадете някой лев повече или както каза един колега да не дадете парите на нашите че ще забогатеят. После всички пишете колко сте доволни въпреки че нищо не е наред, и как иначе нали сте се прекарали защо да не прекарате и някой друг. Аз продавам камини и ги монтирам даржа сервиза на камините и когато я продам и я монтирам, пускам я с най коремните настройки зависмосмот къщата комина и потребността на клиента и му осигурявам почти денонощен сервиз ако нещо се случи, а не изпращам с куриер и оправяй се. Хора не копувайте боклуци моля ви.
Здравейте! Побъркала съм се от четене в нета за мнения, относно пелетни камини с водна риза. Не зная на коя марка да се спра. Моля ви, ако можете ме ориентирате-необходими са ми 17кв мощност.
nobreak - специалист
vandach написа:
filmatoplo написа:
Напълно си прав.
Здравейте на всички, чета темата и реших да пиша защото не издържам. А бе хора вие нормални ли сте , защо купувате боклуци и после се оплаквате, отваряте интернет виждате най евтината камина и я копувате без да ви интересува дали има гаранция кой ще я поеме кой ще я монтира и настрои и най важното ако тази камина спре на 25 декември какво ще правите? Ще пишете в форума? Не ще стоите на студено защото няма кой да ви обърне внимание. И всичко това за да не дадете някой лев повече или както каза един колега да не дадете парите на нашите че ще забогатеят. После всички пишете колко сте доволни въпреки че нищо не е наред, и как иначе нали сте се прекарали защо да не прекарате и някой друг. Аз продавам камини и ги монтирам даржа сервиза на камините и когато я продам и я монтирам, пускам я с най коремните настройки зависмосмот къщата комина и потребността на клиента и му осигурявам почти денонощен сервиз ако нещо се случи, а не изпращам с куриер и оправяй се. Хора не копувайте боклуци моля ви.
Въпросът не опира до това, дали ще дадете някой лев в повече....Вярно има хора, които да кажеш нямат пари....ама има хора, кат мен например, които много добре знаят какво да си купят, но нямат необходимите средства. Е бива ли да дам 5000+ лева за пелетна камина, да я взема на изплащане, да я плащам 3 години примерно и дами излезе с поне 1000 лв отгоре?!? Че аз 2015 година купих вила в рамките на града с приземен етаж, надземен, таванско помещение и 2200 м2 двор за 6000 лв.....Честно ако можех да си позволя, изобщо нямаше да се занимавам с пелетни шитни, а щях да си взема един кондензен котел на газ и няма се занимавам с шелети, мелети, шнекове и всичката му хамалогия по почистването. Хората са намерили вариант да изработят и да пуснат 18 кв камина примерно за 1850 лв и много ясно, че ако ви спре печката на 25-ти декември и се обадите на сервиза, няма как да дойдат на мига и да оправят всичко. Още повече, че много от клиентите ровят из тези настройки, без изобщо да имат и на идея какво правят, и после печката виновна....
pepina24 написа:
Здравейте! Побъркала съм се от четене в нета за мнения, относно пелетни камини с водна риза. Не зная на коя марка да се спра. Моля ви, ако можете ме ориентирате-необходими са ми 17кв мощност.
Разгледай тук http://v05.bg/
Чувам добри впечатления, макар да нямам собствени.
здравейте,днес след изгорени около 1.5 т. пелети започнах основно почистване . след отваряне на горната ревизия видях че в тръбите няма турболатори. някой който вече е чистил може ли да ми каже да ли и при него няма турболатори или при мен са забравили да сложат.става въпрос за Golden fire 18 кв.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 78

Тема "ПЕЛЕТНА КАМИНА GOLDEN FIRE мнения и отзиви" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: