• 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 193
Всичко за дърводелството
la_bamz - специалист
EDI написа:
А, така не се брои.Де са мръвките........ :lol: :partyman:
Най-накрая успях да импрегнирам и вече в в действие. Тествам няколко рецепти за месаците, та за това е малко по-рехавчко, но ... :
Прикачен файл:
0.jpg
Прикачен файл:
1.jpg
Прикачен файл:
2.jpg
themask - специалист
la_bamz написа:
EDI написа:
А, така не се брои.Де са мръвките........ :lol: :partyman:
Най-накрая успях да импрегнирам и вече в в действие. Тествам няколко рецепти за месаците, та за това е малко по-рехавчко, но ... :
Ухааа, така като гледам ще намина да взема нещата от UK лично :roll:
mavryt4o - майстор
Една бърза масичка

Прикачен файл

20170213_194607.jpg
bulhomes2 - майстор
Какъв е лака и колко % гланц има? Или е още мокра на снимката?
bimbaeco - майстор
Марудчо, ти почна да ги правиш за по 15 минути тия масички :-D браво
kendal - специалист
Масичката добре ,но обтегача на ел. двигателя на банцига мноооого ме впечатли :-D .
mavryt4o - майстор
kendal написа:
Масичката добре ,но обтегача на ел. двигателя на банцига мноооого ме впечатли :-D .
Не можах да го раздвижа купешкия и прибягнах до груба сила уш временно и така втора година...
mavryt4o - майстор
bulhomes2 написа:
Какъв е лака и колко % гланц има? Или е още мокра на снимката?
Най-добрия 101% гланц :-D мокър е към сряда очаквам да изсъхне.От долу е воден на сикенс .На мен нито такова черно ми харесва нито лъскавото но въпрос на вкус казало кучето и си олизало ...

Прикачен файл

20170213_210024.jpg
stridata - специалист
Масичката е супер, но защо с такива странни материали за финиш? Воден на Сикенс(сигурно става въпрос за грунд или байц) и тоя Български лак, хич не е правилния избор.
mavryt4o - майстор
stridata написа:
Масичката е супер, но защо с такива странни материали за финиш? Воден на Сикенс(сигурно става въпрос за грунд или байц) и тоя Български лак, хич не е правилния избор.
Предложи ми други отворен съм.Иска цвета на матовия сикенс но с гланц.Прабвах воден но не може да направи този гланц.Предложи ми да е на водна основа с плътен цвят пък и с добър гланц.Мислиш ли че ми се дишат отровите пък и разреждане,миене,бавното съхнене...
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 193

Тема "Какво сътворих днес." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: