Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
fore написа:
Тя темата отиде в една посока пак..... ... та инцидентно трябваше да си зглобиме мебелите на работното место които бяха нови и в кашони - запретнахме ръкави и тествах неговият Девалт- мощен и тежък - железен във всеки смисъл на думата. Мисля с Никел-метални батерии беше. Вярно тежък, но това се иска и е нужно за да бъде машина и е неуместно да се сравнява с 10 волтово вертче ...
Абе 12в е точно идеален за сглобяване на мебели, а пък ти се наби тука с кютук с никелова батерия- мощен и тежък. Антитеза за уред за сглобяване на мебели.... ама нека те боли..
fore написа:
... на Жената- .... но е вълнуващо като завърти задница при подаване на повече ...
Браво Форка, щом те вълнува още :-D =D> :roll:
tntcom - специалист
Имам и на ток и на батерия. На ток е по-добрия вариянт.

Абе хора, какво само чешите клавиатурите? Тролове и хеитъри ще има винаги, ама те не диктуват к'во се пише в темата.
Много разводнявате. Сега като търсим отзив от собственик на машика за справка, трябва ли да чета 20-30 страници с дребнаво-егоцентристки заяждания.
Като има да споделите с аудиторията нещо конструктивно е добре. Иначе хейтъри: намерете си вашия раздел и пълнете тях теми. :rock:
fore - майстор
Виж, Чолев, не ми се влиза в задочни спорове с тебе или с Аваско, защото от това никой не печели....

Лично за мене Девалта си е екстра за мебели. Не ми пречи тежестта му не съм рахит. Също е съществено че не правя по цял ден мебели за да ме озори тежестта на машината. Но Девалта е як, неразрушим и има Нютони.......а те са нужни понякога.

За Мерцедеса- еми вълнуващо е да ти врътне задницата, било то някоя засукана Мадама или поне машината....... :wink:
niordanov - помощник
Някой знае ли дали има някакъв дълбочинен ограничител за мултикатъра на Лидл - като режа ръбовете на ламината да не задира в мазилката, че ножчетата бързо отиват. Бошовския гледам, че има. https://www.toolsfactor.com/%D0%B4%D1%8 ... xpert.html
Chefo77 - майстор
Първият им кътър имаше. Една ексцентър шайба.
klomo - специалист
Колеги, стига с тези мерцедеси. Все едно слушам братовчедка ми от Самоков, как има ли пари за мерцедес, но взе ли Опел зефира.Добре, че мъжът и мисли с главата си и взе един от универсалните автомобили. Комплекси с една дума. Аз дори нямам автомобил, карам велосипед. :)
cholev - майстор
Епа нямаш щото купуваш маркови инструменти, а ние парксайди и ни остават пари и за ес класи :-D . Една голф2 по евтина от винтоверта на форето дето сглобявал мебели и с почти същото тегло :-D
kozl - майстор
В духа на темата:
Я па тука претеглих една отвертка от Лидъл (по спомени 39 лв) и идна от Щайгенбергер за 25 лв. без куфар и битове. И двете на външен вид са еднакви. При по-прецизно взиране в лидълската открих, че на гъзa на дръжката има фенерче :shock: Зарядното на лидълската я зарежда много по-бързо, но уви не става куплунга на Щайгата :sad: А оригиналното на Щайгата я зарежда за 10+ часа. :x Нейде назад в темата съм поствал снимки.
cholev - майстор
За 3.6в ли говориш с чупещата се дръжка. Която всъщност е производство на Ейнхел.
За 39лв беше и другата 3.6в с револверното зареждане. Друга за около тези пари не се сещам
kpenchev - специалист
От Лидълските електроинструменти имам два точно - отвертката на 3.6V и винтоверт на 10.8V, и двата ми ги подари баща ми.
Отвертката мисля е от първите пускани, откакто я имам я ползвам в офиса интензивно - за две години уморих батерията, сега сложих елемент от лаптопска батерия и продължава работата с нея.
Всичко друго ми е ръчен инструмент от който като не професионалист съм много доволен, макар че мисля да мигрирам част от тресчотките към Топтул.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: