• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16
Всички имаме коли, нали ?
sinfon - специалист
hidrazin написа:
Ами питал си - отговорил съм ти.:
Едно не мога да разбера - ти като си купуваш гума, я купуваш с цяла кола в комплект, така ли?
vsm написа:
Ето колкото искаш има: https://www.google.bg/search?q=%D0%B0%D ... AQ_AUIBigB
Не са такива. Търся подобна за модела, а не търся рамка за табло.
zdravcho - специалист
Тя твойта работа ем сърби, ем боли. Ама скъпо било, ама не били точно като за моето радио, амаааа..... бла бла бла.
Ако въобще ти трябва тая рамка (че ми е малко чудно как се е счупила просто ей така) по разходи се по сервизчетата за битова техника, там е пълно със всякаква електронна скрап, включително и авторадиа и си намери нещо дето да ти пасне. Даже може и да ти го подарят. Не вярвам някой да държи и да продава само рамки, ама знам ли....
А все си мисля че тая тема е повече "плява" да пълни форума и да си чешем езиците
kozl - майстор
Аве тва не ли форум направисам. Ми аз немах рамка за JVC-то и си направих от ламарин. Е не стана като оригинална, ма скрих луфтовете.
velsi - Почетен майстор
Колко счупена е оригиналната рамка? Лепиш, китосваш, шкуриш, боядисваш с подходяща боя и имаш добре изглеждаща рамка...
hidrazin - майстор
velsi написа:
Колко счупена е оригиналната рамка? Лепиш, китосваш, шкуриш, боядисваш с подходяща боя и имаш добре изглеждаща рамка...
То за тая работа се иска да си ходил на операция - да ти извадят ръчичките изотзад... :-D
:partyman:
sinfon - специалист
velsi написа:
Много. Почти на сол. В момента по метода си ремонтирам централната конзола. С епоксидна смола и лепило, заедно с армировка.
пишман_майстор - майстор
sinfon написа:
... В момента по метода си ремонтирам централната конзола. С епоксидна смола и лепило, заедно с армировка.
Това на пасата ли е ? Как се е натрошила пък централната конзола...
sinfon - специалист
пишман_майстор написа:
Това на пасата ли е ? Как се е натрошила пък централната конзола...
Чупят се при сваляне на радиото. Слаби са. Направих я, но не ми хареса. Няма дупки, но стои циганско. Намерих изгодно друга здрава, поръчах я и тия дни ще дойде. Защо се троши? Пластмасата е тънка и трошлива.
Ако втори път се счупи, ще поръчам на лазерно рязане от ламарина 2мм конзола.
Chefo77 - майстор
Имаш ли идея рязане на лазер на конзола от 2 мм ламарина какво ще ти струва?
zdravcho - специалист
Няма значение - кеф цена няма.
Ще стане много ефектно или кичозно - ще е лъскавко. Нали от неръждавейка ще я направиш? Може и да ти я гравират.
Мен лично по ще ми харесва ако е от титан, ама цената ще е....
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16

Тема "Декоративна рамка авторадио?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: