Най - вълнуващия въпрос зимно време.
elviris - помощник
digitalpr написа:
В случай, че не си чел другата тема, ето какво знам до момента:

Биоплам - 100% иглослистни - 390лв/тон
Техноyyд - Разлог - 380лв/тон (всичко до Септември е продадено, евентуално след това)
Баумакс - Румънските - 500лв/тон
Корона ИМ (вдясно преди моста за надежда, откъм Орион) - Проджетто Разлог - 380лв/тон (идват и заминават, в момента нямат)
БулЛес - Румънско-Австриски, каквото и да значи това - 354лв/тон + ДДС (препакетирани от тях, иначе са по скъпи)
EcoEnergy Center - Румънско-Австриски - 400лв/тон (препакетирани от BigBag в техни опаковки)
peleti-bg.dir.bg - Костинброд/Румънски - 360/430лв/тон
Projetto - Разлог - нямат транспорт изобщо
Топливо - Сръбски 470лв/тон, няма никаква брах в чувалите
Средна Гора АД - Пелети ще имат евентуално Септември, нямат транспорт.
Самоков - 100% иглолистни - 340лв/тон
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
EcoEnergy Center>>>>-Атанас Ловчинов->>>>Стефка Ловчинова-Цех за пелети ЕЛВИРИС ООД "румънско-австрийски"голям смях!!!
Произведени от капаци 55% кора!!!!!
elviris - помощник
elviris написа:
digitalpr написа:
В случай, че не си чел другата тема, ето какво знам до момента:

Биоплам - 100% иглослистни - 390лв/тон
Техноyyд - Разлог - 380лв/тон (всичко до Септември е продадено, евентуално след това)
Баумакс - Румънските - 500лв/тон
Корона ИМ (вдясно преди моста за надежда, откъм Орион) - Проджетто Разлог - 380лв/тон (идват и заминават, в момента нямат)
БулЛес - Румънско-Австриски, каквото и да значи това - 354лв/тон + ДДС (препакетирани от тях, иначе са по скъпи)
EcoEnergy Center - Румънско-Австриски - 400лв/тон (препакетирани от BigBag в техни опаковки)
peleti-bg.dir.bg - Костинброд/Румънски - 360/430лв/тон
Projetto - Разлог - нямат транспорт изобщо
Топливо - Сръбски 470лв/тон, няма никаква брах в чувалите
Средна Гора АД - Пелети ще имат евентуално Септември, нямат транспорт.
Самоков - 100% иглолистни - 340лв/тон
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
EcoEnergy Center>>>>-Атанас Ловчинов->>>>Стефка Ловчинова-Цех за пелети ЕЛВИРИС ООД "румънско-австрийски"голям смях!!!
Произведени от капаци 55% кора!!!!!
Магазина им беше на разклона за село Лозен-отдясно на сфетофара.................
plamen6703 - майстор
elviris написа:
elviris написа:
Пелетите от фирма Елвирис,спомената по-горе,не са с много добро качество.При преработката на "дървесината" не се използва само дървесината!!!!
Около 40% е кора от чамовият материал.Предимно се работи с капаци от дъскорезниците-а този материал е предимно кора.....
Използва се мокър,(суров материал)и обикновено пелетите са с голяма влажност!!!!!
Изгони ли те Иво от работа, или сам напусна, че парите са "къси" и сега се опитваш да му правиш реклама на пелетите :)
Няма лоша реклама, а за всеки влак си има пътници :)
elviris - помощник
Cathcat написа:
Здравейте,

Препоръчвам Фирма Елвирис, намира се в село Марица, близо до Боровец. Пелетите са тествани ( най-добрите от 4-те вида които съм ползвал за 2 години), аз ги взех на 340лв преди месец - иглолистни клас А1, не правят грам шлака. Момчетата имат транспорт.

Търсете Ивайло- 0888 54 2005

Дано бъда полезен.

Поздрави,
Мариян
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
:) :) :) :) :) :) :) :) :)
:? :? :? :? :? :? :? :?
Дай по-конкретно защо от тази фирма-това реклама ли е???
Тези пелети въобще не са качествени!!!! Произведени са от(предимно)капаци със 100% кора!!! "Дървесината" не се бели и по тази причина (ако е от целулоза-предимно сурова и мокра защото се стопанисва на открито и на не_бетонирана площадка-кал,пясък),пелетите не са с добро качество!!!
Чувалите са пълни с прах(ситна кора изсушена от сушилнята)-която не може да бъде пресирана защото е много ситна -когато ги купувате-обърнете ги да видите!!!!!!!
elviris - помощник
plamen6703 написа:
elviris написа:
elviris написа:
Пелетите от фирма Елвирис,спомената по-горе,не са с много добро качество.При преработката на "дървесината" не се използва само дървесината!!!!
Около 40% е кора от чамовият материал.Предимно се работи с капаци от дъскорезниците-а този материал е предимно кора.....
Използва се мокър,(суров материал)и обикновено пелетите са с голяма влажност!!!!!
Изгони ли те Иво от работа, или сам напусна, че парите са "къси" и сега се опитваш да му правиш реклама на пелетите :)

Не разбирателство с Ивайло Неделчев и Стефка-принуждаваха работниците да си взимат не-платени отпуски.Свърши целулозата не-платен отпуск!!!!
Към Иво Янков никакви забележки!!!!!
benimm8808 написа:
Някой да ме насочи за региона на Пловдив от къде мога да си взема слънчогледови пелети?

Благодаря предварително.
Първомай.тона беше 240лв.няма да съжаляваш
plamen6703 - майстор
elviris написа:
plamen6703 написа:
elviris написа:

Не разбирателство с Ивайло Неделчев и Стефка-принуждаваха работниците да си взимат не-платени отпуски.Свърши целулозата не-платен отпуск!!!!
Към Иво Янков никакви забележки!!!!!
Ами тези неща са въпрос на предварително договаряне. Като не ти харесва начина на работа и системните нарушения на трудовото законодателство имаш вариант да сигнализираш съоветните институции за нарушенията или да прекратиш трудовите си взаимоотношения с тази фирма и да потърсиш реализация на друго място.
Един приятелски съвет, ако разбира се приемаш такива съвети. Злобата и омразата не са помогнали на никой. Съсредоточи усилията си да намериш друга работа според квалификацията си и се радвай на живота.
Познавам мениджърският екип на тази фирма, търсили са ме за услуги и не съм имал проблеми в договарянето и плащането на извършените услуги.
Ползвам техни пелети и пелети от други фирми и не бих казал, че има някаква огромна разлика в качеството на пелетите на тази и другите фирми :)
Желая ти успех в намирането на нова работа!
elviris - помощник
Злоба и омраза не изпитвам кьм тях.Просто казано-работодател който се подиграва с подчинените!!!!
Аз затова си подадох предизвестие и си напуснах. И много добре знам качествата на произведената продукция-работих от самото начало на отваряне на цеха....
elviris - помощник
elviris написа:
Злоба и омраза не изпитвам кьм тях.Просто казано-работодател който се подиграва с подчинените!!!!
Аз затова си подадох предизвестие и си напуснах. И много добре знам качествата на произведената продукция-работих от самото начало на отваряне на цеха....
Само ги попитайте за най добрите работници-просто нашата бригада нямаше кой да я бие,по производство,по ремонти,по хигиена- почистване на цех,склад.....
Но отношението на Ивайло Неделчев и Стефка-кьм работниците-гонене из цеха до принудително подписване на не- платен отпуск!!!!!
elviris - помощник
plamen6703
Защо млькнахте?????
Или просто няма какво да допьлните????

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: