• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16
Всички имаме коли, нали ?
sinfon - специалист
zdravcho написа:
Нали от неръждавейка ще я направиш? Може и да ти я гравират.
Не, просто ще я тапицирам с изкуствена кожа в цвета на таблото.
Chefo77 написа:
Имаш ли идея рязане на лазер на конзола от 2 мм ламарина какво ще ти струва?
Имам. Със сигурност по-евтино от нова оригинална конзола от същата чуплива твърда пластмаса на стойност 120лв. Ако ще ги сменям постоянно, по-добре да избера някой по-здрав вариант, не мислиш ли?
Айде по темата, аз конзола утре ще си имам нова "втора хубост". Рамка не мога да намеря никъде.
Аз не съм циганин и искам колата и на 50 години да е, да изглежда запазена и да ме радва.
Гост - специалист
sinfon написа:
Аз не съм циганин
Tова е твоето мнение. Ама у форума ти знаят манталитета... ;-)
Някакси не върви на пасаткото за 500 лв да направиш тунинг (конзола и панел) за 200...???
nikolson - майстор
Не, просто ще я тапицирам с изкуствена кожа в цвета на таблото.

Аз не съм циганин и искам колата и на 50 години да е, да изглежда запазена и да ме радва.
:-D :-D
sinfon - специалист
Гост написа:
Tова е твоето мнение. Ама у форума ти знаят манталитета... ;-) Някакси не върви на пасаткото за 500 лв да направиш тунинг (конзола и панел) за 200...???
Не е 500лв, а рязането на 2мм метал на лазер не е 200лв. А за на форума мнението - ебал съм го, грам не ми дреме. Когато имам възможност си правя нещата да ме радват. Ако не ми вярваш, ще наснимам снимки от интериора на колата и всичките модификации, които съм правил аз да видиш дали някъде има цигания по колата ми. "Новата" ми конзола пристигна днес. Ще си я сложа и толкова.
gogo7777 - майстор
Е хайде де, покажи нещо...... :)
Багериста - специалист
Здравейте , до колегата който търси декоративна рамка за радиото,имам една рамка от CD сребриста е здрава е ПОДАРЯВАМ му я .Ако желаеш колега звънни ми да се разберем .0899575087
gogo7777 - майстор
Ще се обади ако има безплатни минути към Globul. А пък и тия мерзавци куриерите....... :lol:
sinfon - специалист
Багериста написа:
Здравейте...
Благодарско, но търся черна.
kozl - майстор
Гоуем проблем за мАстора на спрея :?
Има спрейове за пластмаси.
nikolson - майстор
kozl написа:
Гоуем проблем за мАстора на спрея :?
Има спрейове за пластмаси.
Тооо, сегааа, спрея е париии, куриера париии, ний калник за десет лева прайм, ти искаш да го набуташ. [-X
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16

Тема "Декоративна рамка авторадио?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: