jabata написа:Щом имаш достъп до канал с препомпване не ти трябва да заравяш 5-7000 лв. само за да препомпаваш бистра вода. Моята не е българска, но това вече няма значение в твоя случай. Пиша обаче и за останалите, които четат защото при мен беше чиста проба късмет, че разбрах за тези станции преди да съм се набутал с някоя румънска или да не казвам каква друга - не миришат и в най-големите жеги, единствен консуматив е ток колкото за една крушка (е не ЛЕД), веднъж на 3 години трябва да се изпомпят около 3 кубика уплътнена, но не миришеща маса (консистенцията и е като на хубава боза, ама не съм пробвал да я бутилирам).djendov написа:Иначе за пречиствателните, като чета колко народ по форумите се оплаква че му миришат ме хваща страх, да рискувам.preslav написа: Моята пречиствателна е на 3 години и нещо, не мирише и ако някой е много любопитен може сам да дойде и да се увери.Твойта пречиствателна станция каква е, българска или? С тези неща съм доста нов, и не разбирам и затова питам. Иначе имам достъп до канал, но тъй като е по-високо, трябва да се препомпва....и оттам тръгна това с малък бидон.
А Джендов да мисли в посока 100 м. канал, ако трябва сам да го изгради, а после ще събира такса за включване - може и на печалба да излезе по някое време.