• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 16
Всички имаме коли, нали ?
Багериста - специалист
Е съжалявам това имам това давам.Човека търси оригинал ,ТАБИЯТЛИЯ си е явно . :-D :-D :-D И все пак успех в начинанието
sinfon - специалист
nikolson написа:
Тооо, сегааа, спрея е париии, куриера париии, ний калник за десет лева прайм, ти искаш да го набуташ. [-X
Млъквай. Вчера дадох 5.77 за куриер, за да си взема пластмасарията за централната конзола. Е? И да не съм ти чул тъпотиите, няма да серете във всяка тема.
kozl написа:
Гоуем проблем за мАстора на спрея :? Има спрейове за пластмаси.
Ако няма да е същата и не се знае дали ще стане, поне цвета да е същия.Аз имах една сива и я счупих, докато се опитвам да я напасна към радиото.
Багериста - специалист
Колега аз затова си написах телефона за да можем да се разберем като хората . Щяхме да замерим да оточним става,нестава , прщай не пращай и по живо по здраво.
gogo7777 - майстор
Млъквай.......
:-D
Здравей, няма ли да ни покажеш тая конзола, също и интериора вътре в купето. Искам и аз да си освежа малко колата.
Гост - специалист
gogo7777 написа:
Млъквай.......
:-D
Здравей, няма ли да ни покажеш тая конзола, също и интериора вътре в купето. Искам и аз да си освежа малко колата.
Готов съм да се обзаложа, че няма да ни покаже снимки. Колкото показа и пасатко...
Просто и тая тема е въздух под налягане. И не само темата.
nikolson - майстор
gogo7777 написа:
Искам и аз да си освежа малко колата.
Е-е-е, лесно е. Китваш с плюнка, пръсваш с пръдня и е като ново.
gogo7777 - майстор
Бъзикате се вие.
За сега съм послал седалките с червен китеник, смених топката на скоростния лост с една плексигласова със зарче вътре. На огледалото съм сложил снимка на първата ми любов. Обаче снимката е доста стара и поизбеляла, дали да не я ламинирам. Някой ламинирал ли е снимки и колко ще струва?
Отворен съм на идеи за да си разкрася купето вътре. Ще ви кача снимки ако не ме мързи. :)
Andri01 - майстор
На рамената на чистачките-нанизани 2 пластмасови тапи,разрязани като цвете,за предпочитане червени. 2бр. пухкави възглавнички под задното стъкло,капаците на джантите изрисувани на половина-с червена боя.
gogo7777 - майстор
Интересни идеи. От къде да намеря такива тапи?
Andri01 - майстор
Едно време ги имаше по шишетата с вино. Сега може да ползваш червена шлауха. Жалко ,че забраниха затъмняването на стъклата. Нищо не отваря една кола,както перденца на задните,странични стъкла. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 16

Тема "Декоративна рамка авторадио?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: