Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Не знаех, че се нарича чера. Леонардо неуспешно го е използвал в един стенопис (омешал е техниките и нагрял след полагане, както и да е). Благодаря. Всичко друго описано е четено и пробвано. В елементарната химия си пише за маслата и парафините. Смело мога да кажа, че всички козметични продукти на маслена основа използват тези свойства. Смело, защото го пише в състава им :cool: .
W123 - специалист
Изображение

Чета,мисля,пак чета пак мисля...Викам ми абе тоя Леонардо бил голям талан бе.И със стенопис ли се занимава...
Става дума за leonardo_vd :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
W123 написа:
Изображение

Чета,мисля,пак чета пак мисля...Викам ми абе тоя Леонардо бил голям талан бе.И със стенопис ли се занимава...
Става дума за leonardo_vd :-D
Това шега ли беше?
W123 - специалист
n_a написа:
Това шега ли беше?
Тц...не е шега.
leonardo_vd наистина ли се занимава и със стенописи?
decorating_walls - напреднал
:)
Последна промяна от decorating_walls на чет дек 04, 2008 3:19 pm, променено общо 1 път.
Fortune - специалист
decorating_walls написа:
Спрямо декорациите искам да вмъкна че се занимаваме със всякакви декорации
от тънките ленти,кръгчета,триъгълници до най сложните елементи в модерен и битов стил.
Ако някой прояви интерес www.decorating-walls.dir.bg :wink:
Изображение
Разкажи малко повече, какви са материалите, това фолио или нещо друго е, как се поддържат, и изобщо какво е необходимо като подготовка на стената. Много ми хареса!
asinka - специалист
decorating_walls написа:
Спрямо декорациите искам да вмъкна че се занимаваме със всякакви декорации
от тънките ленти,кръгчета,триъгълници до най сложните елементи в модерен и битов стил.
Ако някой прояви интерес www.decorating-walls.dir.bg :wink:
Здрасти!
Страхотна работа, разгледах сайта ви! :2thumbs:
Ще си полезен тук, определено има много въпроси за декорирането, а и неуспешни опити от моя страна :lol:
decorating_walls - напреднал
:)
Последна промяна от decorating_walls на чет дек 04, 2008 3:19 pm, променено общо 1 път.
Natalka - специалист
Ето нещо правено пак с фолио, но не с бои, а с мазилка

Прикачен файл

20052008003_1.jpg
20052008003_1.jpg (34.05 KиБ) Видяна 13223 пъти
asinka - специалист
Красиво!
Това в нечии дом ли е, или е сваляно от нета?

Тема "декорация/шарки по стена" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: