gogo7777 написа: Та и без тоя термо....нам кео си печката ще работи безопастно.На това всеки нормален човек не би обърнал внимание...
То ако беше така, никой не би сложил тоя башон там.

gogo7777 написа: Та и без тоя термо....нам кео си печката ще работи безопастно.На това всеки нормален човек не би обърнал внимание...
hidrazin написа:На това всеки нормален човек не би обърнал внимание... То ако беше така, никой не би сложил тоя башон там.Извинявай, ти имаш ли нещо общо с бръснаря в това видео? Да не сте роднини? Мрън-мрън. Няма угодия. Като вдовица за...
gogo7777 написа:Предложението на Тинки си е надеждно и работещо. Кво не му аресвате...?Има биметална пластина таратанци .... само ако духалката е от профисериите, разбирай повече от 20 лв. Масовите боклуци имат само келявия термобушон и като затегне вента на първия месец и до там. Термобушон във духалка на кабели не съм видял обикновено са пресовани за слюдената подложка, което прави смяната му твърде тегава.![]()
Духалката има още една защита /биметална/ както и терморегулатор. Та и без тоя термо....нам кео си печката ще работи безопастно. Вентилатора е добре да се провери дали върти с номиналните си обороти, както подхвърли Хидразин.
gogo7777 написа:99,9% башона сдава багажа БЕЗПРИЧИННОНе е в 99% от случаите, но в 1 на 3 пъти бушонът изгаря поради деградация, не поради действителен проблем. Например аз имам един тостер, където той изгоря при включването му един път, без тостерът дори да е загрял.
gogo7777 написа:Биметала след n брой сработвания може да залепне. Не се *бавайте с чуждата сигурност.Има биметална пластина таратанци .Поне 10-на съм разглобявал и ремонтирал. Имаха биметал непосредствено преди нагревателите. Даже ако не се лъжа някои имаха по два такива менталиви башони.....да не би някой от тях да не "сработи"....хитреци са китайците
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: