Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
nikolov333 написа:
+1..с едно уточнение понеже се занимавам точно с обмитяване и съм работил точно това. Компютърните части и електрониката а и някой други стоки просто са с 0% мито и затова не се дължи мито, не че са освободени от мито а има и вариант да се освободят от плащане на митото, ако сумата е минимална, примерно до 10-15 лева..
Може ли да те питам нещо? Ако поръчам нещо на стойност от ЕС за 160 евро,ще трябва ли да мине стоката през митница?
sstefanov - майстор
Продавам Москвич дванайсетка, много запазен!
profesionalist_wood - майстор
sstefanov написа:
Продавам Москвич дванайсетка, много запазен!
Върви ли с комплект зарчета? :lol: (ух нещо съм се натряскал тая вечер)
nikolov333 - майстор
profesionalist_wood написа:
nikolov333 написа:
+1..с едно уточнение понеже се занимавам точно с обмитяване и съм работил точно това. Компютърните части и електрониката а и някой други стоки просто са с 0% мито и затова не се дължи мито, не че са освободени от мито а има и вариант да се освободят от плащане на митото, ако сумата е минимална, примерно до 10-15 лева..
Може ли да те питам нещо? Ако поръчам нещо на стойност от ЕС за 160 евро,ще трябва ли да мине стоката през митница?
От ЕС всички стоки които се продават онлайн трябва да с включен ДДС(VAT или мерверщойер) т.е.трябва да са освободени от митница. Оформял съм само един товар от Амазон.юк който не беше минал митница и след като го обмитих от амазон си поеха разходите за мито и представителство, които фирмата сама си направи..
grizan1980 - специалист
wscientist написа:
Какво мислите за 3-в-1 шлайфа, който ще пускат от четвъртък?
Миналата година исках да го взема , но уви беше разграбен. После питах тук в форума ...... същото мълчание. Сега мисля да си взема и ще дам мнение :) :)
EDI - майстор
За дома ще върши работа, поне като гледам на хартия.Друг е въпроса, че всяка машина нещо си в 1 винаги има някъде някой малък компромис и не се знае къде е направен.
wscientist - специалист
Аз също мисля да си взема един шлайф 3-в-1. Сестра ми миналата година си взе от малките шлайфчета - PHS 160. Изстърга сумати неща с него и е доволна. На мен също ми трябва за домашна употреба. Надявам се да е сполучлив модел.
klomo - специалист
На всяка ли страница трябва да се пише, че тези машини са само за лична употреба?
Абстрахирайте се от " майсторите", които ползват тези машини в работата си. Преди време масово купуваха Einhell и то слабите серии за цехове. Работих в една фирма, която работеше предимно обществени поръчки и работехме с жълти вертове на Eihnell. За месец батериите ставаха на дроп, зарядните горяха.
jekasus - майстор
Пак дойде мензиса на "профитата"....
pif4o - специалист
Момци, перфоратора от събота не трябва ли да се категоризира като къртач? аз имам перфоратор техен PBH 1100 A1 и си ми върши работа, въпроса е тоя от събота по яка машина ли е че да си го взема и него, щото моя си е тип голяма бормашина, па тоя мяса бая тукмак и 5 джаула. :?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: