Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Здравейте!
Поздрави за чудесният сайт, форум и хората посещаващи и пишещи неуморно!
А сега по темата.
Чуденката ми се състои в това, как или по какъв начин мога да придам ефекта на кехлибара (цвят в цвят) върху стените на ремонтиращата ми се в момента спалня :?
Идеята ми дойде от небезизвестната кехлибарена стая, но изпълнението ми е ... :?
А ето и точните цветове които търся Изображение

Ще се радвам на каквато и да е препоръка и съвет от ваша страна :)
ev_dimov - специалист
А бе, със солиден внос на Руски кехлибар ще стане най-лесно, ама... :ka: ... Проблемът според мен, е че кехлибарът освен цвят, има и много характерна прозрачност, което не може да се пресъздаде с боя(поне така си мисля) Все пак ще ми е интересно да видя какво ще се получи. Успех!!!
anmoll - специалист
Единствената мазилка,която има прозрачност/ако се нанесе на повече ръце/-е венецианската. :idea:
Забравил съм да уточня - знам, че прозрачност няма да има!
Идеята е да се слеят двата цвята, след което да се "гланцира/лакира" :roll:
Natalka - специалист
Според мен Стуко в поне 2 цвята /и техника мрамор/, която малко да се измени в зависимост от твоето виждане за шарките. Отгоре може вакса, може и без нея.....
Dimany - специалист
ИзображениеИзображение[/img]Изображение[/img]

Тука имам няккви неща в подобни цветове .... ама не знам дали това е търсения ефект ..като текстура . :?
Natalka - специалист
Цифри на какво - на труд, на материал...... :?

Тема "В търсене на ефекта Кехлибар" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: