Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
asio - помощник
Някой знае ли къде се продават контакти англ. сандарт и евентуално цената им. Аз съм от Пловдив и тук няма освен в телетек но продавачите са такива ТЪПУНГЕРИ че не ми се ще да пазарувам и лустер клеми от тях :x
masteradmin - майстор
А за какво са ти ? Не е ли по-добре да смениш щепсела на ел. уреда ?
mien - специалист
колега,този контакт е закупен от ТМТЕлком пловдив преди година с пора4ка,4аках около 15 дни,не е това което о4аквах купи си балгарски

Прикачен файл

Kon.jpg
Kon.jpg (6.23 KиБ) Видяна 6929 пъти
asio - помощник
mien написа:
колега,този контакт е закупен от ТМТЕлком пловдив преди година с пора4ка,4аках около 15 дни,не е това което о4аквах купи си балгарски
Е стига де??? В ТМТ ми казаха че нямат такива преди около 4 месеца сега може и да имат утре ще проверя. А кой е производителя, те са дистрибутори на Шнейдер а останалите им са турски иначе са доста заредени и учтиви наистина +++ . Всъщност ми се струва че не е така колега, а ако е от кой от всичките им магазини: в Капана, В Каршиака или на Скобелева майка? Пиши ЩЕ ПОЧЕРПЯ ОБЕЩАВАМ :) :) :)
mien - специалист
за производител незнам не пи6е никаде,а аз помолих познат да ми свар6и работа, а тои ми каза че го е купил от склада които е на влизане от свиленград под моста в дясно,но доста е чакането <тогава беше така>.Значи нямам лично впечатление,зощото го монтирах на клиент и не е много очарован.
morenito - помощник
http://www.vimar.it/it/catalogo/prodott ... 20&page=10

Ако това е контакта който ти трябва, продава се в "ITALMODALUCE"

гр.Пловдив, ул."Цариградско шосе"73
asio - помощник
morenito написа:
http://www.vimar.it/it/catalogo/prodott ... 20&page=10

Ако това е контакта който ти трябва, продава се в "ITALMODALUCE"

гр.Пловдив, ул."Цариградско шосе"73
Е това е отговор :) (site admin-e или masteradmine-е не не знам ама разбрах че си началника :oops: не помолих за съвет а за инфо.) ГОЛЯМО МЕРСИ на МОРЕНИТО. Днес бях там (Италмодалуче) и се уверих а скоро ще пазарувам точно от тях. Мерси още веднъж на Моренито :partyman: :partyman:
masteradmin - майстор
Е всеки помага колкото може, важно е че имам желание което не винаги се покрива с възможностите. Сори ако съм ти изгубил време да ми четеш поста.
Duke_BG - специалист
masteradmin написа:
А за какво са ти ? Не е ли по-добре да смениш щепсела на ел. уреда ?
и аз си зададох тоя въпрос ама акто се замислих колко англичани се навъдиха по селцата....
asio - помощник
Master-е мерси и на тебе не си ми загубил времето разбира се просто уточних а по селата и то по най задънените наистина се навъдиха англичани. Преди 3 седмици бях в Малко Дряново(вижте го на картата) - след него няма ПЪТ :!: а вече има двама съвсем истински и отделни англичани които притежава къщи и живеят там :?: а не са и много дърти.

Тема "КОНТАКТИ АНГЛИЙСКИ СТАНДАРТ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: