Doks написа:За момента клоня към котел FERROLI SFL 4+горелка FERROLI SUN P7.На въпроса ще си отговориш сам още след първия месец
Били споделил защо се отказваш от феролито?

Doks написа:За момента клоня към котел FERROLI SFL 4+горелка FERROLI SUN P7.На въпроса ще си отговориш сам още след първия месец
LazarGanev написа:Здравей Лазаре,по моя въпрос ще предложиш ли нещо,а друго да отхвърлиш?Doks написа:За момента клоня към котел FERROLI SFL 4+горелка FERROLI SUN P7.На въпроса ще си отговориш сам още след първия месец
andy_forresite написа:Много е месец.Какво е рб20 ?
Недей да клониш в тази посока.
Емиле, вземи си рб20. Котелът ти е добър.
n.ganev написа:До колкото чета си с чугунката и Р7. Преди да предприемеш смяна на котел и горелка направи тунинг на котела и горелката които имаш . RB 20 е модел горелка GREYKO с мощност 5-20kW.Благодаря,но може ли малко по подробно за тунинга и на двете особенно на горелката.
n.ganev написа:Първо - Смени управлението на горелката с НАТУЛЕЛА.Да като за начало днес сложих една ламарина да увелича димните ходове,но за съжаление тази Натурела не ми е ясна не знам дали ще се справя сам или си трябва маистор .И не ми е ясно как това управление може да ми намали мощноста на горелката и съответно разхода на пелети към което се стремя.
Второ - Сложи някоя и друга плоча в Чугунката та да я спънеш малко.
Трето - МНОГО е голяма, но НАТУРЕЛА ще се погрижи.
LazarGanev написа:Е хубава работаDoks написа:За момента клоня към котел FERROLI SFL 4+горелка FERROLI SUN P7.На въпроса ще си отговориш сам още след първия месец
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: