• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Пращаш жената с по 2-3 плочки при най-близките майстори.
n_a написа:
Пращаш жената с по 2-3 плочки при най-близките майстори.
Много остроумно... тук трябва да смеем ли :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Смей се, щом предпочиташ. Но това е една добра практика. Преди да си купя циркуляра и аз така рязах плочки.
Domashen_maistor - специалист
[quote="n_a"]Пращаш жената с по 2-3 плочки при най-близките майстори.[/quote]
Ами ако се върне след 2-3 часа с доволно изражение, и навлажнени очи :axe:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Ееее, нема начин баш всички да са доволни! В смисъл, че никога не се връща с блеснали очи.
racer - специалист
emil_v r написа:
Аз не вервам .

Вижте каква машинка си купих преди 1 седмица ,и се замислете
къде съм аз - къде сте вие??
Реже г.грес като осичка :-D , че и криволинейно ако искам .
Струва 15лв , а си изкара парите с първите 3 сряза.
я кажи колега,къде го намери това чудо? =) че на мен ми трябва същото :respekt:
tassel - специалист
vidrata написа:
Абе ако искате ги дъвчете тея плочки .По това си личи професионалиста -не жали парици за инструменти сигурно ползвате и нивел от жълтите китайски по 5 лв. Ама вие си знаете. Моето у-во за пробиване е 30лв. и стават дупки перфектни ако някой не вярва да прати някоя комшиика.

Я кажи, какво е това устройство? Къде да го намеря?
MalBazaar - напреднал
а дупките се праят супер лесно и стават много иделано кръгли с винтоверт и с елмаз за кръгло рязане.то не е точно елмаз защото върхът му е изцяло от желязо заточено под особен ъгъл. аз междудругото с него и с прав ъгъл режа и и гранитогрес / с малко практика се получават доста добри срезове/ и струва 8 лева мисля че.това от мен :))))))))))))))))
tassel - специалист
Имаш ли снимка на това нещо, къде мога да го намеря?
MalBazaar - напреднал
ми немам снимка мога да направя ама ще отнеме време представлява окло 10 см дълго квадратно парче желязо по средата има рамо с ограничител с болт за дължината на рамото, отпреде е като бургия заточено а рамото в под конус срязано и по нависоко от бургията, служи точно за пробиване на кръгли отвори питаи в железарии практикер бриколаж. реже всичко над 7 8 см . ама то и парчета под 7 см само за баня,ама и там не са препоръчителни. трябва да се внимава при подвеждането много :razz:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

Тема "Машинка за рязане на плочки ! - има ли значение каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: