• 1
  • 2
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
КОЛЕГИ, търся електроженист или фирма за направа на врата и решетка към нея , покрити чрез заварка с ламарина около 1 мм .
мястото е междуетажно пространство и не е голямо - дълго е 130 см и е високо колкото са межмуетажните отстояния в панелнитете блокове.

Да Ви кажа , че търсих много - една фирма иска 600 лв., а друга 360 !
Намерих си врат ана старо за 115 лв. и ако я дам да я сложат - 300 лв за услугата + да донаправят малко решетка!

Ами това е! дайте ми съвет или акъл - ама немога да заварявам !
Да ми го направи някой и да си платя - ама толкоз ли е много??
Ако можете помогнете!
Последна промяна от didizhivko на ср авг 27, 2008 2:03 pm, променено общо 1 път.
LazarGanev - "Велик майстор"
Това у Ваше село ли е или у съседното?
sek.1 - специалист
Колега напиши си в профила населено място така човек дори и да може да ти помогне няма как да се ориентира за кой край на родината ни става въпрос.
nie sme ot sofia
blagodarya za poyasnenieto na sek.1
Стефан - майстор
didizhivko написа:
Да Ви кажа , че търсих много - една фирма иска 600 лв., а друга 360 !
Намерих си врат ана старо за 115 лв. и ако я дам да я сложат - 300 лв за услугата + да донаправят малко решетка!
Според мен, ако се прави всичко от нови материали, за всичко едва ли трябва да е повече от 150 лв. Само цената на материалите е около 100 лв., по груба сметка. Ако майстора е сръчен, една врата се прави за около 2 часа, и се монтира за половин час.

Моето предложение е да четеш обявите във вестниците, и да се "пазариш". Независимо, че става въпрос за София, над 150 лв за труд и материали, си е чиста печалба за майсторите.
blagodarya ti stefan - postoayanno tarsia i ne stava........
Стефане защо се майтапиш с човека бре?
Стефан - майстор
LazarGanev написа:
Стефане защо се майтапиш с човека бре?
Лазаре, защо да се майтапя? Аз лично съм направил поне 50 такива врати. За приятели безплатно/труда ми/. Защото аз предпочитам да имам 5 приятели повече, отколкото 500 лв печалба. :? Ти колко си направил лично, за да се съмняваш в думите ми?
Аз баш 50 не съм направил, ама 10 сигурно съм направил и трябва да ти кажа, че минавам за сръчен. Преди десетина дни правих последната - за мазата и наистина материалите бяха около 100-110 лв без бравата - тук няма майтап. Ама дето ще намериш непознат майстор (не говоря за приятели) да ти я направи за 50 лв и то за 2 часа с негови инструменти - ей там грешиш или се майтапиш! Половин час имаш само брава да припасваш!
Стефан - майстор
Разбира се! Всеки говори от собствен опит.
  • 1
  • 2

Тема "ТЪРСЯ ЕЛЕКТРОЖЕНИСТ ЗА НАПРАВА НА ВРАТА И РЕШЕТКА ЗА МАЗЕ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: