Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Natalka - специалист
Не е свалено от нета, това е работа на наши майстори. Сладкарница е и се намира в Надежда. Има още 2-3 подобни декорации, но не бяха напълно готови.
Fortune - специалист
decorating_walls написа:
Ако става на въпрос за "НАПРАВИ СИ САМ" ДЕКОРАЦИЯ от нашите ще е малко трудничко.ЗАТОВА СМЕ И НИЕ :roll:
ПОНЕ ЗА ПО-ГОЛЕМИТЕ ДЕКОРАЦИИ,които изискват поне 2-ма човека и един който се занимава по сериозно с монтажите на фолиата.
По-принцип работим по 2-ва начина.Единия е чрез шаблон да..специално шаблонно фолио,а другия е на ръка със специална проекторна машина.
При шаблоните процедурата е следната:
1-во се прави проект на компютър
2-ро определя се големината,цветовете и т.н.Проекта се прави като първо се снима стената и след това в програмата се слага как ще изглежда рисунката
3-то Шаблона се приготвя
4-то Залепва се към стената с помоща на транспортна лента
5-то Боядисване
Боядисването също е сложна част,тъй като не със всеки вид боя,латекс и т.н става ефектно
И да вмъкна НЕ УЛИВА-БЪДЕТЕ СИГУРНИ!!!
---------------------------------------
Рисуване на ръка
1-во Рисува се проект на ръка (за битов стил,модерен стил..) или на компютър
2-ро Прави се разпечатка А-3 и се слага в проекторната машина(така е правено дървото което е от бавносъхнещ материал)
3-то Очертава се по стената чрез молив
4-то Започва нанасянето на боя,което става на ръка
--------------------------------------
Цените ги има в сайта,предлагаме и най-различни орнаменти около ключовете за лампите,по ъглите на стаите,където излизат максимум около 30-тина лева 1-то
Иначе има декорации само от фолио,който също се обработват първо на програма,приготвят се за залепване и пак с транспортната лента се поставят върху стената :!: :arrow: :forbidden:
Вече Вие си преценявате дали ще бъде "Направи си сам" :2thumbs:
А за Варна? И може ли да поръчаме шаблон, или фолио, да ни се достави, заедно с инструкция за ползване?
decorating_walls - напреднал
:)
Последна промяна от decorating_walls на чет дек 04, 2008 3:20 pm, променено общо 1 път.
Последна промяна от decorating_walls на чет дек 04, 2008 3:20 pm, променено общо 1 път.
аве хора някои може ли да ми каже за тия валяци които боядисват на фигурки,петна и т.н. виждал съм боядисана стена с два цвята на петна и ми се стори много яко. Някой може ли да ми каже нещо повече от каде да си намеря такъв валяк и как се борави с него.
БЛАГОДАРЯ ВИ!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Днес ги разглеждах в магазина на ОРГАХИМ.
Мисълта ми е, че ако кажеш къде си....
Последна промяна от decorating_walls на чет дек 04, 2008 3:21 pm, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
decorating_walls написа:
има ги в бриколаж и в практикер, и са като обикновените валяци просто си имат нещо като печат по дължина в различни формички
СПОРЕД МЕН ТОВА Е ДОСТА ОСТАРЯЛ ВАРИАНТ ЗА БОЯДИСВАНЕ НА СТЕНА :down:
А според мен си доста не-в-час. Не знаеш за какво става дума.
Валяците с "пискюлите" ги има и в Мистър Практикер, но само колкото да загатнат за възможността. Инак голям избор има именно в специализираните за бои магазини.
Последна промяна от decorating_walls на чет дек 04, 2008 3:21 pm, променено общо 1 път.

Тема "декорация/шарки по стена" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: