Аз писах в един друг форум за тази пералня, но няма кой да ми вярва. Платката ти в случая не подлежи на ремонт, защото вече е повреден процесора, а такива не се продават за да се смени - огледай хубаво около него и ще видиш изпарени елементи. Нова платка само от Whirlpool, но цената няма да ти хареса. Тази ако някой се опита да я прави - само ще си загуби времето. След гърмеж на блокировката - не съм виждал оживял процесор на този вид платка.
plamen6703 написа:Не бе, не се набирай - ял съм го този х.й с фабрична платка без никакви други намеси. Не съм презапоявал, не съм сменял елементи, зачистих със скалпел, измих със спирт и понеже жената не се лакира монтирах платката гола - повече от 2 години се чуди какви други номера да ми скрои, но тя инат, аз по-инат - бачка и пушек не се вдига.preslav написа:Ако откриеш къде е платката сваляш и гледаш - личи си къде има комшулук между пътечките, чистиш механично, миеш със спирт, лакираш с лака за нокти на жената, монтираш и викаш "ела жена да видиш какви вълшебни неща прави твоя лак".Комшулук между "пътечките" може да има, ако платката е осрана от хлебарки! Тогава може да се почисти платката и ако евентуално тръгне, не само да извика жена си, но може и да се похвали на баба сиКомшулук между "пътечките" може да има и ако платката е минала през ръцете на "шивач" с поялник, който е рещил, че щом има поялник може да си отремонтира и платката
![]()
Лакирането с лак за нокти е занимание за козметици, маникюристи, но при ремонта на такава апаратура е по-добре да се избягва