Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
Чист къртач, съединитела прекалено бързо умира. :-D
Chefo77 - майстор
Къртач щеше да бъде, ако само къртеше.
tntcom - специалист
Ако имаш кръст да го удържаш, че май е около 6 кила. Имат един 1050В на 3 дж. обаче е 3.5 кг.
yasmania - напреднал
Пичове, като обсъждахте малко по- назад електрожените, се сетих че имам скъсани панти на 2 отваряеми прозореца на винкелното остъкление на балкона - завАрено положение :)

Някой градски може ли да ми помогне и завари, във Варна - кв. Левски живея :) [-o< Ще почерпя с удоволствие, или заплатя времето и труда съответно ... че все се отлага,а тя зимата почти мина на отворена , остъклена тераса [-X
SEV - специалист
За Варна,мога да ти предоставя инверторен електрожен,соларна маска,електроди,ъглошлайвче да изрежеш старите панти.Не мога да заварям кой знае колко добре,ако ти можеш с удоволствие ще ти ги донеса инструментите,на цената на един Старопрамен :-D .Имай на предвид,че като заваряш новите панти не трябва да има стъкла,защото от температурата ще се счупят.Ако имаш плочки трбва да сложиш нещо отгоре им.
yasmania - напреднал
SEV написа:
За Варна,мога да ти предоставя инверторен електрожен,соларна маска,електроди,ъглошлайвче да изрежеш старите панти.Не мога да заварям кой знае колко добре,ако ти можеш с удоволствие ще ти ги донеса инструментите,на цената на един Старопрамен :-D .Имай на предвид,че като заваряш новите панти не трябва да има стъкла,защото от температурата ще се счупят.Ако имаш плочки трбва да сложиш нещо отгоре им.
Благодаря за отзивчивостта, както и за съветите. В интерес на истината, със сигурност заваряваш по- добре от мен ако поне веднъж си ползвал описаното, понеже моят опит с електрожен и заварки = 0! Стъклата лесно ще ги демонтирам, плочки които да пазя там- няма. Не е необходимо и красота в самата заварка, на мен тези винкели ми бъркат в очите и съм им вдигнал мерника, та това си е временно решение докато остъкля отново, но безпрофилно.
Писах ти Л.С.
jekasus - майстор
Малко ми е странно звучи 16волта :?
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... %2016%20A2
ESPACE - майстор
Явно на маркетолозите 16 звучи повече и по-добре от 14,4.
jekasus - майстор
Да, добре звучи, особенно ако не си запознат с материята...
Среден клас винтоверти съм "отсвирил", или 18-20 В или 10.8-12В.
Ама нали съм от калпави "майстори", какво разбирам :-D
В следващи един-два месеца нищо няма да си купувам, освен ако изригнат със аку ъглошлайф :-D
naB4o написа:
ТОВА пускали ли са го и на каква цена?
Май през июни месец, мътно цената е 120лв.
israeli - специалист
jekasus написа:
Да, добре звучи, особенно ако не си запознат с материята...
В следващи един-два месеца нищо няма да си купувам, освен ако изригнат със аку ъглошлайф :-D
naB4o написа:
Aку ъглошлайф, едва ли ще пуснат някога на нашия пазар. Като знам мангалите как ще се нахвърлят на него.....ще берем ядове после :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: