Чист къртач, съединитела прекалено бързо умира. 

SEV написа:За Варна,мога да ти предоставя инверторен електрожен,соларна маска,електроди,ъглошлайвче да изрежеш старите панти.Не мога да заварям кой знае колко добре,ако ти можеш с удоволствие ще ти ги донеса инструментите,на цената на един СтаропраменБлагодаря за отзивчивостта, както и за съветите. В интерес на истината, със сигурност заваряваш по- добре от мен ако поне веднъж си ползвал описаното, понеже моят опит с електрожен и заварки = 0! Стъклата лесно ще ги демонтирам, плочки които да пазя там- няма. Не е необходимо и красота в самата заварка, на мен тези винкели ми бъркат в очите и съм им вдигнал мерника, та това си е временно решение докато остъкля отново, но безпрофилно..Имай на предвид,че като заваряш новите панти не трябва да има стъкла,защото от температурата ще се счупят.Ако имаш плочки трбва да сложиш нещо отгоре им.
naB4o написа: ТОВА пускали ли са го и на каква цена?Май през июни месец, мътно цената е 120лв.
jekasus написа:Да, добре звучи, особенно ако не си запознат с материята...Aку ъглошлайф, едва ли ще пуснат някога на нашия пазар. Като знам мангалите как ще се нахвърлят на него.....ще берем ядове после
В следващи един-два месеца нищо няма да си купувам, освен ако изригнат със аку ъглошлайф
naB4o написа:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: