И аз моля за съвет! Когато правихме плановете за къщата си мислих едно, а като изпълнихме чертежите - не можах да повярвам на очите си... Изглежда нямам представа от разстояния. В лявото помещение трябва да е кухня и всекидневна, като щранга за водата и канала е на стената с другата стая, на която няма обозначени размерите. Малкото помещение в ляво-горе е банята с туалетната, а в дясно е антрето (доста голямо). Замислили сме вратата за туалетната и между стаята и антрето да е плъзгаща-да не отнема пространство. Всичко добре, ама сега като влязох в стаите, вече ми се стори че не мога да преценя кое къде да сложа. Може ли да ме посъветвате как да подредя кухнята и всекидневната в това помещение. Приемам всякакви предложения и забележки. Само не ме хокайте, че късно съм се сетила.... трябваше да се съобразим с разни работи, които са дълги за обяснения. Благодаря предварително за съветите!
Сори, не успях да прикача плана и явно опитите ми са неуспешни... сори, сори, сори
много ми се искаше, някой да ми покаже друг поглед на това, което виждам аз. сори