Имам клиент който гори въглища с правен котел и държи такава температура че връщащата водата е 80 градуса ,няма термометър на подаването ама трябва да е поне 90 гр ,иска да мине на пелети и пак така да работи ,казвам му че горелката ще изключи ама той .

filmatoplo написа:Имам клиент който гори въглища с правен котел и държи такава температура че връщащата водата е 80 градуса ,няма термометър на подаването ама трябва да е поне 90 гр ,иска да мине на пелети и пак така да работи ,казвам му че горелката ще изключи ама той .Ми като не ти вярва да си купи една горелка и да провери

.gif)
 Който е на въглища 30 години трудно може да си представи котела да работи с температура под 80 градуса .Заредиш ли котела с 3-4 кофи въглища ,няма спиране .Другата седмица ще имам резултат как се държи праведния котел от въглища на пелети и дали е доволен човека.За разход не говорим - той е предупреден за разход от около 5-6-7 чувала ,това на теория ,ще видим на практика .
 Който е на въглища 30 години трудно може да си представи котела да работи с температура под 80 градуса .Заредиш ли котела с 3-4 кофи въглища ,няма спиране .Другата седмица ще имам резултат как се държи праведния котел от въглища на пелети и дали е доволен човека.За разход не говорим - той е предупреден за разход от около 5-6-7 чувала ,това на теория ,ще видим на практика .