Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
agj - майстор
Гледам че има разпродажба на китайските аргони на Арго макет : http://www.argo-market.com/Products/Details/1325 :? Надявам се Драгозов да разясни защо се наложило да ги разпродава?
dragozow - майстор
Ще отпадне от гамата, на нейно място ще има ВИГ с пулс и много настройки без 2Т и 4Т с 5 метра MMA кабели 25 мм2 и 5 метра шланг, с MOSFET. Ценово машината ще бъде в диапазона 500 - 550 лв. Това прави излишни два сегашни модела, които искаме да разпродадем, за това и голямата промоция. Не искаме да заредим от новите преди да продадем старите. Новата ще бъде нещо подобно:
ИзображениеИзображение
gogo7777 - майстор
dragozow,
Мисля, че ще сгрешиш с тая поръчка. ВИГ апарат без 4Т /остава само 2Т ако има HF/ е много осакатяващо от към възможности. Разбирам, че комерса натделява, но така едва ли ще спечелите повече клиентела. Разберете, че компромиси не бива да има с подобна техника....т.е. мултифункционални машини за малко пари стреля точно в клиентите с ограничен доход, които са доста предпазливи и недоверчиви и едва ли някога ще оценят и ползват пулса.....Виж Пансим, той не иска неговите апарати да се анонсират с ВИГ възможности и правилно!....щом няма функциите за пълноценна работа на ВИГ значи, че машината не е за тая работа :wink:
Пиша това с добри намерения :)
agj - майстор
Аз напълно подкрепям горния коментар.Машина с пулс се счита за профи ,а профи машина без 4 Т може да сътвори единствено китайски производител!
Драгозов ,ако можете да повлияете на производителите на тия машини относно екстрите -направете го!ВИГ машина която ще бъде ползвана за професионална работа е задължително да има затихване и 4Т,а функции като пулс например са допълнителни екстри които в повечето случаи вдигат единствено цената на машината ,а приложението им е специфично и не толкова често използвано.
koveslav - майстор
Ето тази оферта на Драгозов е по-добра.Ако някой иска да си играе с ВИГ,има какво да научи с тази машина.
http://www.argo-market.com/Products/Details/1725
dragozow - майстор
Тя цената ще бъде близка до сегашната, за 2Т и 4Т още си го говорим може ли да стане, и аз го искам. Сегашната е достатъчно орязана, имам машина с 2Т и 4Т, но не е много продавана заради цената, при нас специално купувачите скачат доста по-често от MMA на AC/DC. Та има си аргументи и за това. За 50 лв повече (примерно) ще се вземе машина с по-дълги MMA кабели и повече настройки на TIG режим. Аз знам какво се иска, но гледаме и да се продава на поносима цена. Ако има опция за 2Т и 4Т със сигурност ще я поръчаме.
agj - майстор
koveslav написа:
Ето тази оферта на Драгозов е по-добра.Ако някой иска да си играе с ВИГ,има какво да научи с тази машина.
Тая машина обаче не е АС/DC!
agj - майстор
dragozow написа:
....при нас специално купувачите скачат доста по-често от MMA на AC/DC. Та има си аргументи и за това.
Явно аргумента е че може да се заварява алуминий и.... джанти :) !
dragozow написа:
За 50 лв повече (примерно) ще се вземе машина с по-дълги MMA кабели и повече настройки на TIG режим.
Не е важно да има повече копчета и врътки ,а какви ще са настройките и каква работа вършат!Не веднъж съм казвал че по тия машини има доста недомислие!Ама както и да е! Няма нужда да изпадаме пак в спорове ,ако някога съм критикувал то не е било заради това да се заяждам, а да бъда полезен.
dragozow - майстор
Явно аргумента е че може да се заварява алуминий и.... джанти :) !
Те повечето за джанти ги купуват. Последната я взе един, който има няколко камиона за да си работи по гондолите в гаража. Не разбираше нищо от ВИГ и след седмица опити при двама човека вече има задоволителни резултати.
koveslav - майстор
agj написа:
koveslav написа:
Тая машина обаче не е АС/DC!
Така пише отгоре в описанието:"Само днес Argo TIG AC/DC 200 Pulse с 4 години гаранция при поръчка онлайн"... :?

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: