Напишете въпрос свързан със санирането.
yancho_lud - специалист
Здравейте,

след като на есен ме хвана студа и не можах да завърша външната изолация и прекара зимата на стиропор, сега идва времето да започна да мисля отново за завършващо покритие. За самия стиропор ситуацията е ясна, решил съм да го направим със силиконова мазилка на Баумит. Остава ми въпроса със цокала. Не искам да го лепя с камък, по скоро си мисля за някакви плочки или гранитогрес или пък да го направя с тази мозаечната мазилка на Баумит. Какъв би бил съветът на по знаещите и запознати, проблем ли ще е във времето ако се направи с тази мозаечна мазилка, ще държи ли на вода от пръските на дъжда и прочие. Отворен съм и за други предложения.
Последна промяна от yancho_lud на съб фев 18, 2017 11:26 pm, променено общо 1 път.
torbalan - Дървен философ
Оправи заглавието... :)

Че "Въпрос за цикъл" на съвсем други мисли навежда...
radius - майстор
Ако се спреш на мозаечна, трябва да е на 2 слоя, един вид да не пестят материал. Азсъм с такава , но е само на 3г и е рано за изводи.
yancho_lud - специалист
torbalan написа:
Оправи заглавието... :)

Че "Въпрос за цикъл" на съвсем други мисли навежда...
хаха , въобще не бях видял какво съм написал :-D
:)

На всеки се случва. Няма грижи :)
А по темата - моята къща е със сайдинг... Никак не успях да си харесам камък или каквото и да е, че да го налепя на цокъла...

Спрях се на някаква силиконова мазилка на Деко. Не помня точно коя беше, но имаше три вида. Избрах най-скъпата едноцветна (имам малко квадрати, а и разликата в цената не беше голяма).

Изглежда добре, но е на година-две. Идея нямам колко ще изкара...

Тема "Въпрос за цокъл" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: