• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
pesho - специалист
рязал съм много пъти,само че с ръчен циркуляр..за тва се зачудих кво му е смешното
vidrata - специален-специалист
Маааааааалееееее това е голям смях.Аз го режа с едно ножче ама кво да ти кажа давай с циркуляра .Представям си какво става откъм пушилка.Мале. мале.Ще заспя усмихнат..... а как ли ще се събудя???
pesho - специалист
Гледай само да не се събудиш озъбен :-D :-D Пък за ГК ще ти обяснявам в друга тема...
Може щот като лягам бича климатика на 18 гр . по целзий .Ама това с ръчния циркуляр ще ме умори.Чакам да обясниш.с нетърпение ест.Дори няма да лягам , ще чакам.
pesho - специалист
Ами на човек му се простира съзнанието,докъдето му се простират познанията..Просто не си виждал всичко от системата и не си виждал темпове на работа..Като имам да нарежа например ленти 200 л.м. широки 8 см паля циркуляра и както са си на палета с ограничителя режа по 4-5 наведнъж.. Уясни ли си задачата,господин старшина ?
emil_v r - майстор
pesho написа:
Гледай само да не се събудиш озъбен :-D :-D Пък за ГК ще ти обяснявам в друга тема...

:) onq den чух този лаф за живота и ме впечатли

"Докато се усмихнеш ..., и се озъбиш " :-D
housedoktor - майстор
Аз също съм ползвал акомулаторен ръчен циркуляр за рязане на гипсфазер,аквапанели и изолация... :shock:
Да бе ясно така си и мислех че ще напишеш .А за кво ти бяха тия ленти?? Пък и смешното беше как циганина е отишъл в Практикер при дърводелците да му разкроят кашона.Знаеш ли кво са му казали???А сега ясно ли е редник?? И не ме обиждай на чин!!??ААААА и ръчния циркуляр не си го запалил щот е ел. ама простено ти е .И щом режеш лентите значи си калфа така че не се отваряй толкова.
Аааа и защо за 20 ленти по 8 см (160 см пояснявам) които ще излязат от един лист ти ще зяносаш поне 5 листа( т.е ще ги намалиш с 8 санта или като не си ги плащал е.и мама му .Имай уважение към парите на клиента (ако си майстор де в което вече сериозно се усъмних) и му ги вземи с кеф и чест.
pesho - специалист
Има още много да видиш в тоя живот,бачоооо...Кво да ти обяснявам ,като твоето полирано мозъче така и така не може да си представи..Housedoctor знае за кво говоря от половин приказка.Обаче ти, от сега нататък, като говоря за ГК само ще си водиш записки,без да се обаждаш-белким научиш нещо..
Слушай кво бе келеш(за пешо де) като искаш да се правиш на отворен първо ми отговори на въпросите и после ме обиждай и ми казвай кво да правя ясно ли е ошкурено мозъче.пък и като чета кво се изявяваш както казах ти за мен си чирак при някой майстор и тук избиваш комплекси.Мисля да приключим тоя спор защото си ми под нивото т.е. водата се събира в/у теб :lol: .

Да извиняват всички читатели на форума но тоя "спец" ми лази по нервите. :x
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Майстори....." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: